Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fenéről lehet ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenéről lehet ennyit beszélgetni?

Figyelt kérdés

Vannak párok, akik együtt töltik az egész napot, majd miután elváltak egymástól, még ha a barátaikkal is vannak, felhívják egymást és egyfolytában a telefonon lógnak.

Ha én egy napig együtt vagyok a pasimmal, max egy órát tudok kitölteni azzal, amit mondani akarok, és akkor még lehet, hogy túlzok, semmiképp nem hívnám fel (pedig szeretném), mert egyszerűen nem tudnék mit mondani neki.

Nem értem... Velem van a baj? Bár bizonyára igen. :/

2012. júl. 22. 22:46
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

"Ja, nekem is szokásom egy nyaralásból hazatérve éjfélkor felmászni a netre és a 3-4. oldalon lévő kérdésekre válaszolgatni. :/

Ebből én is kimaradok."

Képzeld, kényelmesen leheveredtem, laptopom az ölemben és olvasgatom az általam rendszeresen látogatott honlapokat.

Cre-art blog, HVG tech, mashkulture, GYAKORI... stb

és ajánlották a kérdést facebook chat-en mester, nem mentem vissza 4-5-6 fäszom tudja oldalt

2012. júl. 23. 00:01
 42/50 anonim ***** válasza:
Most komolyan te azért váltogatod a felhasználói nevedet mert érdekelnek a pontjaid?Ki nem szarja le,a válaszokban nem a lepontozásokat kell nézni hanem a válasz minőségét!Nézd meg az én pontjaimat,szerinted érdekel hogy 56%-os vagyok?Nem!Mert itt gyakorin az semmit sem jelent ugyanis mindenért lepontozhatnak,még ha az igazságot mondod még akkor is.Engem például a politika szobában húztak le nagyon mert próbálnám felébreszteni azt a sok birkát nem sok sikerrel :/ De továbbra is írogatok oda,tudván hogy úgyis lepontoznak majd,de kit érdekel,aki ez alapján ítél el engem mint embert azt csak sajnálni tudom
2012. júl. 23. 00:07
 43/50 anonim ***** válasza:
na mindegy ez már nevetséges... :D
2012. júl. 23. 00:07
 44/50 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az a nevetséges hogy kb 10 felhasználói nevet használsz csak azért mert félted a pontjaidat.Úgy viselkedsz mint egy kisgyerek bár még azt se érdekelné hogy mennyire pontozzák le
2012. júl. 23. 01:05
 45/50 anonim ***** válasza:
két profilom van de mindegy :) és nem csak ebből a célból, gondolom látod hogy ki van írva a nick nevem, sok ismerős tudja hogy ilyen névvel írok és ha esetleg olyan kérdést akarok kiírni amit nem szeretnék, hogy hozzám kössenek a másik profilt használom :) pff.. köss bele tényleg...
2012. júl. 23. 02:23
 46/50 anonim ***** válasza:
Látom, kezd kibújni a szög a zsákból. :D
2012. júl. 23. 13:58
 47/50 anonim ***** válasza:

"két profilom van de mindegy :) és nem csak ebből a célból, gondolom látod hogy ki van írva a nick nevem, sok ismerős tudja hogy ilyen névvel írok és ha esetleg olyan kérdést akarok kiírni amit nem szeretnék, hogy hozzám kössenek a másik profilt használom :)"

-ezt nevezik kezdeti skizofréniának :)

de jellemző minden kérdésnél előbb utóbb beírnak ilyen vitatkozós embernek nevezett csótányok, akik szétoffolják a kérdést. Sajnálom a kérdezőt, pedig ki van írva, hogy a kérdésre válaszoljatok. Dehát ez a valógyakorivilág :D

2012. júl. 23. 16:08
 48/50 anonim ***** válasza:
de attól, hogy annak a miguelnek két profilja van, én még mindig nem ő vagyok... :D van egy 77%os, én, és van miguelnek két profilja amiből az egyik 77%os... szóval senki nem skizo, nem értem miért nem bírjátok felfogni :D
2012. júl. 23. 16:25
 49/50 A kérdező kommentje:
fejezzétek már be!! kit érdekel??
2012. júl. 23. 16:49
 50/50 anonim ***** válasza:
Érdekes egy nő lehetsz...
2012. júl. 24. 01:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!