Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenéről lehet ennyit beszélgetni?
Vannak párok, akik együtt töltik az egész napot, majd miután elváltak egymástól, még ha a barátaikkal is vannak, felhívják egymást és egyfolytában a telefonon lógnak.
Ha én egy napig együtt vagyok a pasimmal, max egy órát tudok kitölteni azzal, amit mondani akarok, és akkor még lehet, hogy túlzok, semmiképp nem hívnám fel (pedig szeretném), mert egyszerűen nem tudnék mit mondani neki.
Nem értem... Velem van a baj? Bár bizonyára igen. :/

"Ja, nekem is szokásom egy nyaralásból hazatérve éjfélkor felmászni a netre és a 3-4. oldalon lévő kérdésekre válaszolgatni. :/
Ebből én is kimaradok."
Képzeld, kényelmesen leheveredtem, laptopom az ölemben és olvasgatom az általam rendszeresen látogatott honlapokat.
Cre-art blog, HVG tech, mashkulture, GYAKORI... stb
és ajánlották a kérdést facebook chat-en mester, nem mentem vissza 4-5-6 fäszom tudja oldalt

"két profilom van de mindegy :) és nem csak ebből a célból, gondolom látod hogy ki van írva a nick nevem, sok ismerős tudja hogy ilyen névvel írok és ha esetleg olyan kérdést akarok kiírni amit nem szeretnék, hogy hozzám kössenek a másik profilt használom :)"
-ezt nevezik kezdeti skizofréniának :)
de jellemző minden kérdésnél előbb utóbb beírnak ilyen vitatkozós embernek nevezett csótányok, akik szétoffolják a kérdést. Sajnálom a kérdezőt, pedig ki van írva, hogy a kérdésre válaszoljatok. Dehát ez a valógyakorivilág :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!