Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fenéről lehet ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenéről lehet ennyit beszélgetni?

Figyelt kérdés

Vannak párok, akik együtt töltik az egész napot, majd miután elváltak egymástól, még ha a barátaikkal is vannak, felhívják egymást és egyfolytában a telefonon lógnak.

Ha én egy napig együtt vagyok a pasimmal, max egy órát tudok kitölteni azzal, amit mondani akarok, és akkor még lehet, hogy túlzok, semmiképp nem hívnám fel (pedig szeretném), mert egyszerűen nem tudnék mit mondani neki.

Nem értem... Velem van a baj? Bár bizonyára igen. :/

2012. júl. 22. 22:46
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi kérdező. Én fiú vagyok, de én is feltehettem volna ezt a kérdést. Én se értem, hogy mi az, hogy éjszakákat át tudnak beszélni egymással. Mégis miről? :S Mert hogy leírjuk mi történt velünk a napon az kb fél óra. Utána meg gondolom csak pletyka az egész beszélgetés, vagy nem tudom tényleg milyen témáról tudnak beszélgetni, főleg, ha már annyira ismerik egymást...
2012. júl. 22. 23:42
 32/50 anonim ***** válasza:
59%

# 31/32

:D Miért van olyan érzésem, hogy te és a kedves másik 77-es ugyanazok vagytok? :D

2012. júl. 22. 23:44
 33/50 anonim ***** válasza:
mert két ember nem lehet 77%os, ugye? csak 1 :DD
2012. júl. 22. 23:47
 34/50 anonim ***** válasza:
67%
Hehe,tutkeráj, hogy ugyanaz a csaj! XD Nem létezik, hogy két különböző ember ennyire kiforgassa a fentebb írtakat, ráadásul ugyanúgy.
2012. júl. 22. 23:47
 35/50 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, én lelépek, skizókkal nincs kedvem tárgyalni. Jóéjt mindenkinek! :P
2012. júl. 22. 23:49
 36/50 anonim ***** válasza:
nem, ez még mindig két külön ember... :D sajnálom, hogy még ezt se fogjátok fel
2012. júl. 22. 23:49
 37/50 anonim ***** válasza:
59%

Ja, nekem is szokásom egy nyaralásból hazatérve éjfélkor felmászni a netre és a 3-4. oldalon lévő kérdésekre válaszolgatni. :/

Ebből én is kimaradok.

2012. júl. 22. 23:51
 38/50 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a válaszaitokat! Legalább is az értelmeseket! :)
2012. júl. 22. 23:55
 39/50 anonim ***** válasza:

én vagyok a másik 77, csak nem óhajtottam hogy ezen a profilomon pontozzatok le, mert gondolom nem igazán értetek egyet a szerintem normális felfogású válaszommal..

és nyugodtan összelehet hasonlítani a többi Miguel válasz stílusát a másik profilom (77) válaszával :)

2012. júl. 22. 23:56
 40/50 anonim ***** válasza:
*össze lehet
2012. júl. 22. 23:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!