Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenéről lehet ennyit beszélgetni?
Vannak párok, akik együtt töltik az egész napot, majd miután elváltak egymástól, még ha a barátaikkal is vannak, felhívják egymást és egyfolytában a telefonon lógnak.
Ha én egy napig együtt vagyok a pasimmal, max egy órát tudok kitölteni azzal, amit mondani akarok, és akkor még lehet, hogy túlzok, semmiképp nem hívnám fel (pedig szeretném), mert egyszerűen nem tudnék mit mondani neki.
Nem értem... Velem van a baj? Bár bizonyára igen. :/

# 31/32
:D Miért van olyan érzésem, hogy te és a kedves másik 77-es ugyanazok vagytok? :D

Ja, nekem is szokásom egy nyaralásból hazatérve éjfélkor felmászni a netre és a 3-4. oldalon lévő kérdésekre válaszolgatni. :/
Ebből én is kimaradok.

én vagyok a másik 77, csak nem óhajtottam hogy ezen a profilomon pontozzatok le, mert gondolom nem igazán értetek egyet a szerintem normális felfogású válaszommal..
és nyugodtan összelehet hasonlítani a többi Miguel válasz stílusát a másik profilom (77) válaszával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!