Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenéről lehet ennyit beszélgetni?
Vannak párok, akik együtt töltik az egész napot, majd miután elváltak egymástól, még ha a barátaikkal is vannak, felhívják egymást és egyfolytában a telefonon lógnak.
Ha én egy napig együtt vagyok a pasimmal, max egy órát tudok kitölteni azzal, amit mondani akarok, és akkor még lehet, hogy túlzok, semmiképp nem hívnám fel (pedig szeretném), mert egyszerűen nem tudnék mit mondani neki.
Nem értem... Velem van a baj? Bár bizonyára igen. :/

Nem kell beszélgetni feltétlen, elég csak összebujni, és hülyéskedni. Az hogy nincs téma az nem baj.
Beszéltek 1-1 órát és kész. Többi időt elhülyülitek.
18/f

Van egy barátnőm. Fél éve jött össze a pasijával, együtt dolgoznak, együtt laknak. És mikor 2havonta hajlandó velem találkozni, akkor is azt a k*rva telefont nyomkodja, és 3x el kell mondanom valamit, mire fel is fogja, mert nem figyel oda.
Hogy lehet valakinek ennyire unalmas az élete?

Mi sem beszélünk telón/neten sokat, kifejezetten keveset, telón szinte semennyit.
Szóval szerintem nem veled van a baj. A semmiről minek beszéljünk?

#7 Beszéljenek végül is, nem azon van a hangsúly, hogy zavar, amiért egymással vannak elfoglalva.
Sokkal jobban zavar a tény, hogy én nem tudok csak úgy órákig csacsogni. Mindig attól félek, hogy a barátom hamar rám un, mert unalmas vagyok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!