Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fenéről lehet ennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenéről lehet ennyit beszélgetni?

Figyelt kérdés

Vannak párok, akik együtt töltik az egész napot, majd miután elváltak egymástól, még ha a barátaikkal is vannak, felhívják egymást és egyfolytában a telefonon lógnak.

Ha én egy napig együtt vagyok a pasimmal, max egy órát tudok kitölteni azzal, amit mondani akarok, és akkor még lehet, hogy túlzok, semmiképp nem hívnám fel (pedig szeretném), mert egyszerűen nem tudnék mit mondani neki.

Nem értem... Velem van a baj? Bár bizonyára igen. :/

2012. júl. 22. 22:46
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
92%
Édes Istenem, köszönöm, hogy nem vagyok egyedül! Ugyanezzel a problémával küzdök/ünk.
2012. júl. 22. 22:47
 2/50 anonim ***** válasza:
100%
A búbos vöcsök párzási szokásiról és költési idejéről.
2012. júl. 22. 22:48
 3/50 anonim ***** válasza:
Sok beszédnek sok az alja
2012. júl. 22. 22:49
 4/50 anonim ***** válasza:

Nem kell beszélgetni feltétlen, elég csak összebujni, és hülyéskedni. Az hogy nincs téma az nem baj.

Beszéltek 1-1 órát és kész. Többi időt elhülyülitek.

18/f

2012. júl. 22. 22:49
 5/50 anonim ***** válasza:
70%

Van egy barátnőm. Fél éve jött össze a pasijával, együtt dolgoznak, együtt laknak. És mikor 2havonta hajlandó velem találkozni, akkor is azt a k*rva telefont nyomkodja, és 3x el kell mondanom valamit, mire fel is fogja, mert nem figyel oda.

Hogy lehet valakinek ennyire unalmas az élete?

2012. júl. 22. 22:50
 6/50 anonim ***** válasza:

Mi sem beszélünk telón/neten sokat, kifejezetten keveset, telón szinte semennyit.

Szóval szerintem nem veled van a baj. A semmiről minek beszéljünk?

2012. júl. 22. 22:50
 7/50 anonim ***** válasza:
Nem értem miért érdekel ez téged. Ha ők jól elbeszélgetnek, akkor egészségükre, te meg foglalkozhatsz mással.
2012. júl. 22. 22:51
 8/50 A kérdező kommentje:
#1 Én is ezt mondom! Már azt hittem egyedül vagyok ezzel. Mondjuk a barátom elég sokat beszél, vele mindig történik valami, meg történt is, így ha mást nem is mond, legalább sztorizgat, de én már elmondtam neki kb minden vicces/érdekes sztorimat. Idegesítő!
2012. júl. 22. 22:51
 9/50 A kérdező kommentje:

#7 Beszéljenek végül is, nem azon van a hangsúly, hogy zavar, amiért egymással vannak elfoglalva.

Sokkal jobban zavar a tény, hogy én nem tudok csak úgy órákig csacsogni. Mindig attól félek, hogy a barátom hamar rám un, mert unalmas vagyok.

2012. júl. 22. 22:53
 10/50 anonim ***** válasza:
Pedig lehet ám beszélni pl. az univerzum entrópiahaláláról ami felfoghatatlanul sok idő múlva bekövetkezik, minek következtében megszűnik az anyag létezni.
2012. júl. 22. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!