Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan le akarják nyúlni a pasimat. Többi lent! (? )
1. válaszoló : Igen, tudom,hogy engem szeret, csak az sem lenne rossz,ha ezek a lányok is tisztában lennének vele, és meg sem fordulna a fejükben a nyomulás! Mert elég kellemetlenül érzem magam miatta, igaz az a szójárás,hogy nem szeretem ha hozzányúlnak ahhoz ami az enyém. Köszönjük szépen,aranyos vagy! :)
2. válaszoló : Nagyon kíváncsi vagyok, a lánykák mit szólnának, ha egyszer beállítanék én is a pasimmal valahova,hogy akkor mekkora lenne a szájuk, mennyire nyomulnának. Mert akkor szerintem visszavonulót fújnának aznap estére. Kicsit kellemetlen, ismerősök előtt is, hogy ennyire nyomulnak a barátomra. És köszi,hogy megosztottad velem a tapasztalatodat! :)
Ha szeret a barátod, nincs probléma, úgyis elhajtja azokat, akik nyomulnak rá. Meg tudja védeni magát, nagyfiú már!
Tehát ne aggódj, ne láss rémeket és harci helyzetet feleslegesen.
Ha ez nem megy, akkor keress egy kevésbé népszerű férfit, mert szétmennek az idegeid az állandó őrlődéstől.
A világot és a többi lányt nem tudod megváltoztatni, csak a saját hozzáállásodat.
Szerintem nem kell ezektől félned, a zenész srácok is a helyén kezelik a groupiekat, ahogy kell. Nagyon ritkán lesz az ilyen nyomulásból bármi is, eseteg amikor szingli épp valamelyik zenész srác, akkor felpróbálja őket egy-egy éjszakára, ha érted mire gondolok.
A másik viszont, hogy ennek ellenére nem teszed jól, hogy nem járkálsz el vele, de nem a csajok miatt. Egyszerűen fontos egy kapcsolatban, hogy már az elején, tudatosan közösen alakítsátok az életeteket. Ez nem azt jelenti, hogy soha sehova nem mehettek egymás nélkül, vagy, hogy mindig ott kéne lenned, csak azt, hogy ami a másiknak fontos, az életének abban a részében részt kéne venned. Egy kapcsolat elején, ahol ti most tartotok még ez nem tűnik olyan nagyon fontosnak, de ha más társaságokba jártok szórakozni, akkor nem alakul ki közös baráti kör, és ahogy az emberek változnak, ti is könnyen előfordulhat, hogy más irányba változtok, ha nagyon más társaságokban mozogtok és ez hosszú távon (évek) oda vezet, hogy eltávolodtok egymástól és egyre kevésbbé tudtok beszélgetni, hiszen kevés a közös program (mert az igazi kapcsolatot erősítő közös program nem az, amikor kettesben vagytok, hanem amikor közös szokásokat alakítotok ki). Szóval szerintem még ha nem is vagy annyira bulizós, akkor is fontos lenne, hogy egyszer-kétszer egy hónapban megmutasd magad az ilyen rednezvényeken. Ha a zenét nem annyira szereted, akkor mindig fogsz olyat találni, akár a backstage-ben a többi zenészbarátnőt, akikkel elbeszélgethetsz, és ez azon kívül, hogy a kapcsolatotok rendkívüli módon megerősíti a goupiekat is elhajtja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!