Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandóan le akarják nyúlni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan le akarják nyúlni a pasimat. Többi lent! (? )

Figyelt kérdés
A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt. Zenéléssel is foglalkozik, tehát imádja a zenét. Sokszor megy buliba, vagy azért, mert ő zenél, vagy csak bulizás szempontjából. Nem csak én tartom jó pasinak, hanem rajtam kívül még nagyon sokan, és szerintem rengetegen lennének a helyemben. (volt már rá példa,hogy szóvá is tették) Én is szerencsésnek tartom magam :) Mindenkivel megtalálja a közös hangot, elég kommunikatív ember. Tőlem beszélgethet lányokkal, nem zavar, csak akkor, ha látszik,hogy a lány többet szeretne. Ez pedig elég sűrűn előfordul. Mivel nem járunk nagyon együtt bulizni, úgy vagyunk vele,hogy hétköznapokon együtt vagyunk, hétvégén kicsit barátokkal, ezért ezek a lányok egyáltalán nem veszik figyelembe,hogy a barátom foglalt. Próbálnak flörtölni vele, vagy kitalálnak hülyeségeket,hogy kivel smárolt épp. De olyan dolgokat,hogy például az unokatesójával meg ilyenek. És nekem ezeket a barátom elmeséli, hogy mi is az igazság,tehát, csak ez idegesít,hogy vagy : próbálnak rá nyomulni, vagy pedig kitalálnak ostobaságokat. És tényleg nem is foglalkoznak vele,hogy a barátom 5 hónapja foglalt, hisz hétvégén nem sokat mutatkozunk együtt. A hétköznapokról meg ők ugye nem tudnak. És sűrűn érzem azt,hogy meg kell a barátomat védenem tőlük, mert úgy érzem, el akarják venni tőlem, a legfontosabb dolgot az életemben.
2012. júl. 22. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ha úgyis tudod h csak téged akar és nem csal meg sose. Akkor ne aggódj bízz benne és szeressétek egymást. Sok boldogságot. :)
2012. júl. 22. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
saját hibámból tanulva elmondom neked ilyenkor mit kell tenni. Bízz benne, ne vond felelősségre semmiért, ha látod a lányon hogy akar valamit ha nem. Csak megkell kérned hogy kicsit azért redukálja a beszélgetést velük, elszakítani tőlük nem lehet, mert lehet azért bezsélnek sokat mert barátok. bízz benne, ha szeret ugyse hagy el és leszarja öket
2012. júl. 22. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Bízhatnál benne. Régen rossz, ha valaki csak azért hűséges, mert senki másnak nem kell.
2012. júl. 22. 20:25
 4/7 A kérdező kommentje:

1. válaszoló : Igen, tudom,hogy engem szeret, csak az sem lenne rossz,ha ezek a lányok is tisztában lennének vele, és meg sem fordulna a fejükben a nyomulás! Mert elég kellemetlenül érzem magam miatta, igaz az a szójárás,hogy nem szeretem ha hozzányúlnak ahhoz ami az enyém. Köszönjük szépen,aranyos vagy! :)

2. válaszoló : Nagyon kíváncsi vagyok, a lánykák mit szólnának, ha egyszer beállítanék én is a pasimmal valahova,hogy akkor mekkora lenne a szájuk, mennyire nyomulnának. Mert akkor szerintem visszavonulót fújnának aznap estére. Kicsit kellemetlen, ismerősök előtt is, hogy ennyire nyomulnak a barátomra. És köszi,hogy megosztottad velem a tapasztalatodat! :)

2012. júl. 22. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Jó pasinak szórni kell a magokat erre-arra,azért teremtődött.
2012. júl. 22. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha szeret a barátod, nincs probléma, úgyis elhajtja azokat, akik nyomulnak rá. Meg tudja védeni magát, nagyfiú már!

Tehát ne aggódj, ne láss rémeket és harci helyzetet feleslegesen.

Ha ez nem megy, akkor keress egy kevésbé népszerű férfit, mert szétmennek az idegeid az állandó őrlődéstől.

A világot és a többi lányt nem tudod megváltoztatni, csak a saját hozzáállásodat.

2012. júl. 22. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell ezektől félned, a zenész srácok is a helyén kezelik a groupiekat, ahogy kell. Nagyon ritkán lesz az ilyen nyomulásból bármi is, eseteg amikor szingli épp valamelyik zenész srác, akkor felpróbálja őket egy-egy éjszakára, ha érted mire gondolok.

A másik viszont, hogy ennek ellenére nem teszed jól, hogy nem járkálsz el vele, de nem a csajok miatt. Egyszerűen fontos egy kapcsolatban, hogy már az elején, tudatosan közösen alakítsátok az életeteket. Ez nem azt jelenti, hogy soha sehova nem mehettek egymás nélkül, vagy, hogy mindig ott kéne lenned, csak azt, hogy ami a másiknak fontos, az életének abban a részében részt kéne venned. Egy kapcsolat elején, ahol ti most tartotok még ez nem tűnik olyan nagyon fontosnak, de ha más társaságokba jártok szórakozni, akkor nem alakul ki közös baráti kör, és ahogy az emberek változnak, ti is könnyen előfordulhat, hogy más irányba változtok, ha nagyon más társaságokban mozogtok és ez hosszú távon (évek) oda vezet, hogy eltávolodtok egymástól és egyre kevésbbé tudtok beszélgetni, hiszen kevés a közös program (mert az igazi kapcsolatot erősítő közös program nem az, amikor kettesben vagytok, hanem amikor közös szokásokat alakítotok ki). Szóval szerintem még ha nem is vagy annyira bulizós, akkor is fontos lenne, hogy egyszer-kétszer egy hónapban megmutasd magad az ilyen rednezvényeken. Ha a zenét nem annyira szereted, akkor mindig fogsz olyat találni, akár a backstage-ben a többi zenészbarátnőt, akikkel elbeszélgethetsz, és ez azon kívül, hogy a kapcsolatotok rendkívüli módon megerősíti a goupiekat is elhajtja...

2012. júl. 22. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!