Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm prűd, és emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm prűd, és emiatt van jó pár veszekedésünk is, emiatt szakítsak?

Figyelt kérdés
Már több mint 1éve vagyunk együtt, elég sokáig halasztottuk az első sexet, mert ő szűz volt. De azóta sem voltunk sokszor együtt, 1 kezemen megtudom számolni. Őt ez nem vonzza annyira, és mindig magát hibáztatja. Ő 18éves L , én 19 F , Mit tegyek? Szeretem pedig :(
2009. júl. 15. 10:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Próbálj meg másképp közeledni hozzá. Pl. nagyon hosszú előjáték, igazából úgy lehetne, hogy e a szexre legyen kihegyezve a dolog. Csak legyetek együtt és akár meg is mondhatod neki, hogy ha nem akarja a végén nem lesz szex, te csak kényeztetni akarod.

Lehet, hogy azért nincs kedve mert eddig kevés volt az előjáték, vagy nem merte pl elmondani, hogy mit csinálj, neki hogy jó. (csak találgatok).

2009. júl. 15. 11:07
 2/12 anonim ***** válasza:
69%

Én is 18 voltam amikor elvesztettem a szüzességem. Nem voltam prűd, csak egyszerüen annyira új volt a dolog, hogy nem tudtam vele mit kezdeni. Semmilyen pózhoz nem volt önbizalmam, csak feküdtem, vagy ritkán én voltam felül. Kb 2 hetente szexeltünk, azt is kényszerből (mármint nekem kényszer volt) mert nem tetszett a dolog, nem esett jól. Persze miért is esett volna jól, egy kezdő lánynak a szex nem öröm hanem nyűg. Végül a barátom azért szakított velem, mert (és ki is mondta) nem tudott velem mit kezdeni a szexben, neki ez nem volt elég, túl unalmas és ritka, meg döcögős volt (ő akkor már 25 volt, tehát jócskán tapasztalt).

Nem bántam meg hogy szakított velem, úgy értem persze sírdogáltam egy kicsit, de utólag nem bánom, mert így rátudtam jönni hogyan működik ez a dolog. Volt mégegy barátom akivel szintén csapnivaló volt a szex. Úgy fogtam fel mint "tanulmányi kirándulás" és olyan is volt. Aztán megismertem a mostani páromat akivel kivirágoztam a szexben. Soha nem látott önbizalmam jött elő, és olyan fantasztikus vele a szex, és nem csak nekem hanem neki is, hogy el se tudnánk képzelni mással. Millióféle póz és helyszín van a tarsolyunkban.

De ez nem volt mindig így, nagyjából másfél év telt el a kapcsolatból amikor elkezdtem élvezni a szexet, azóta pedig csak egyre jobb és jobb.

Most 22 vagyok.

Tanulság: értsd meg őt, elhiheted hogy ez neki nem öröm még egyelőre. Türelmesnek kell lenned vele, lehet el se tudod képzelni azt, neki milyen feszélyezettséget jelent a szex.

Beszélj vele és kérdezd meg mit szeretne, mit gondol. Amit megtanultam a mostani kapcsolatomban, az az, hogy a beszélgetés és a nyíltság mindent megold.

2009. júl. 15. 11:09
 3/12 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem te nem csinálod jól!

Nincs prűd, frigid nő csak "rossz" férfi!bocsi:D

Szerintem ne akard mindenáron megdugni, ez egy kezdő nőnek semmi jót nem jelent. Nagyon hosszú, szendedélyes csókok, simogatások, szeretkezések (nem fűrészelés) kérdezd meg tőle, kedvesen, mi az amit nagyon szeret és hova, csók, simi.... engedd neki hogy csak élvezze az együttlétet a simogatásokat... ne mond, hogy te nem élvezed! Nem kell d*gni mindenáron, neki egyelőre egy szenvedélyes szerelmeskedés is elég. És ha már ez jól meg egy másik-harmadik alkalomkor lehet továbbmenni.

2009. júl. 15. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
ja, és előbb -utóbb majd ő is akarja, hogy d*gd meg.
2009. júl. 15. 11:38
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

szerintem szakíts vele.

nem fog annyi szexel veled mint amennyit te szeretnél...

2009. júl. 15. 12:03
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Azért nem mindegy, hogy mikor volt az első szex. Egy hete vagy egy hónapja. Előbbi esetben normális, hogy nem voltatok sokszor együtt, utóbbi esetben azért furcsa.

Az elején persze bele kell rázódnia a lánynak, és ebben neked kell segítened. Szép dolog volt tőled, hogy vártál rá, és gondolom, azt gondoltad, hogy most már végre megtört a jég, és minden jó lesz. De a munka második fele még most jön. Ez nehezebb, de élvezetesebb is. Valami oka biztos van, hogy a barátnőd nem akarja csinálni. Ahelyett, hogy veszekedtek, inkább beszélnetek kellene a dologról. Ezer dologra fény derülhet egy beszélgetés során. Valószínű, mivel prűd, tapasztalatlan és fél, így szólni sem mer, hogy mi nem tetszik neki, és inkább tűr, mert nem akar megbántani. Próbáld meg megtörni a hallgatását, de ne kiabálással, veszekedéssel, mert akkor csak egy nyűgnek fogja érezni az egészet. Nem tudom, hogy mennyire voltál vele gyöngéd, türelmes, de nagyon fontos, hogy úgy érezze a barátnőd, hogy most ő a fontosabb számodra, nem a magad élvezete. Azt írod, hogy szereted, ha ő is szeret téged, akkor ezt meg tudjátok oldani. Amikor kettesben vagytok, vezesd rá a témára, és kérdezd meg, hogy miért nem szeretné. Elmondhatod neki, hogy te neki szeretnél örömet szerezni, de ehhez neki is segítenie kell, mutassa meg, hogyan jó neki, szóljon, ha valami kellemetlen számára. Szerintem nem kell az első bökkenőnél kidobni a másikat. Ritka, hogy elsőre klappoljon minden. Energiát és időt igényel, hogy összecsiszolódjatok. De az úgy nem fog menni, hogyha veszekedtek, te jelzőkkel illeted őt. Remélem neki nem hangoztatod, hogy prűd, mert ezzel csak rontasz a helyzeten.

Jah és mit jelent, hogy magát hibáztatja?

2009. júl. 15. 12:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Sokat beszélünk erről. Az hogy magát hibáztatja abból ered hogy ő magának sem végzett önkielégítést , sohasem maszturbált. Én gyöngéd vagyok vele és megértő. Lassan vezettem rá a szexuális együttlétre. Sokáig , hónapokig csak pettingeltünk, azzal nem is volt nagy baj. Én nagyon szeretem Őt, bármit megtennék csak hogy jobb legyen.
2009. júl. 15. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló vagyok. Pettingelni szeretne, vagy azt sem? A közösüléssel van baj? Bántja, hogy nem elégül ki? Csalódott az első szeretkezésben? Nagyon fájt neki? Esetleg azóta is fáj neki? Vagy mit mond, miért nem szeretné csinálni?
2009. júl. 15. 12:51
 9/12 A kérdező kommentje:

Pettingelni szeret , azt ő szokta kezdeményezni.

Általában mindig kielégítem, vagy kézzel vagy nyelvel.

Csak a szex nem megy, nem fájt neki annyira, de nem is volt olyan jó neki azt mondta.

2009. júl. 15. 13:40
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

Ugyanaz vagyok. :)

Hát a kezdeti kudarcok nem kellene, hogy elvegyék a kedvét. Elsőre nem megy. A nőknek "tanulni" kell az orgazmust, sok nő pedig képtelen hüvelyi orgazmusra. Próbálkozni kell pózokkal, ki tudja, neki melyik jön be jobban. Nem szabad feladni ilyen könnyen. Ezt főleg a barátnődnek üzenem. Türelem, sok-sok odafigyelés. Rengeteg anyag van erről a neten is, olvassgassatok utána, és gyakoroljatok. Nem megy ez sokszor egyszerre, de attól még nem kell elszontyolodni, hiszen attól még jó, hogy együtt vagytok. Ott vagy neki te, a simogatásod, az ölelésed, a csókjaid, idővel pedig majd megjön az az érzés is.

2009. júl. 15. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!