Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy külsőre jó pasik bányarémekkel
járnak mostanában?
31/41 A kérdező kommentje:
A kérdésre nem adott választ senki, csak ment a lehúzás, meg a szavaim kiforgatása. Köszi a nagy semmit!
Nem olvastam végig mindent, de helyből az első 4 válaszoló a kérdésre válaszolt... Attól, hogy nem értettek egyet, válaszoltak. Erről ennyit.
2012. júl. 22. 19:30
Miért van az, hogy külsőre jó pasik bányarémekkel járnak mostanában?
Valószínű hogy csak te látod így, de valószínű hogy ez az új divat.
Mi a fene van a férfiakkal?
Élnek, táplálkoznak, ürítenek, szexelnek, vágyakoznak, terveznek, szórakoznak, dolgoznak.
2012. júl. 22. 19:31
lehet valami elszigetelt faluban élsz, nem tudom, de oda költözöm, ha a szép leányoknak ott nem jut faszi :D, szerintem viccet félretéve ezt csak te látod így
2012. júl. 22. 19:37
ja és még hozzátenném, hogy csajoknál is van sok aki szép, ennek ellenére egy igazi vaddisznóval jár, kigyúrt kopasz nyaka sincs, keresi a makkot, pörgeti a bmw kulcsot
2012. júl. 22. 19:38
Bárcsak így lenne, akkor már rég járna velem az álompasim.
2012. júl. 22. 19:40
Azért nem kaptál értelmes választ, mert a kérdés hülyeség volt, a benne foglalt tényállítás valótlan, és innen rögtön adódott az, hogy a válaszolók inkább veled kezdtek foglalkozni, meg hogy vajon miért érzékeled ennyire eltorzultan és hamisan a valóságot.
Mindenesetre most elgondolkodhatsz rajta, hogy vajon a cirka 40 válaszoló hülye-e az elsőtől az utolsóig ("itt is csak buta és bunkó emberek vannak", ahogy írtad), vagy pedig mégis inkább veled van valami probléma.
2012. júl. 22. 19:48
Pontosan, ahogy az előző is írta, ha mindenki szembe jön veled az autópályán, akkor sokkal valószínűbb, hogy te mész rossz irányba, minthogy mindenki más. Amúgy eleve a kérdésed egy általánosítással indít, ami ráadásul elég fals, így nem lehet rá igazán értelmesen válaszolni, ennek ellenére azért egész sok, a kérdéshez kapcsolódó választ kaptál. A problémád inkább az, hogy ezek egyike sem tetszik neked. Gondolom azt várod, hogy valaki azt írja, hogy azért mert a férfiak mind hülyék és igénytelenek.
2012. júl. 22. 22:11
Én épp most juttottam el a napokban arra a megállapításra,hogy többé nem próbálkozom nekem tetsző lányoknál, inkább hajtok egy csúnya lányra. Na és tudod miért? Mert a szép lányok mind csak bunkóztak, flegmáztak velem, pedig nem vagyok egy rút pasi, nem egy kevésbé szép vagy túlsúlyos lány mondta, hogy bejövök neki és én igen is adok nekik esélyt, mert ők tisztelnek engem és kedvesek velem, nem úgy, minta sok beképzelt szép lány, akik lehet, hogy külsőre szépek, de belül rondábbak, mint bárki.
2012. júl. 23. 04:00
40/41 Dorottya11 válasza:
Honnan veszed hogy a fiúk megőrültek?!
Talán éppen ezek a lányok azok akik nem 1óráig sminkelik
magukat hanem rögtön elkészülnek egy randira...
Főleg hogy belül biztos vagyok benne hogy szebbek mint te!!
2012. okt. 28. 13:21
Kapcsolódó kérdések: