Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy külsőre jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy külsőre jó pasik bányarémekkel járnak mostanában?

Figyelt kérdés
Sokat mozgok emberek között és egyre inkább azt veszem észre, hogy normálisnak kinéző, talán még jóképűnek is mondható pasik borzalmas külsejű lányokkal mászkálnak! Ápolatlanok, haj lenőve, köröm levágva vagy lekopott körömlakk, el vannak hízva (némelyik nagyon durván), tré cuccokban járnak stb. A normális lányok meg kb. nem találnak pasit, mi a fene van a férfiakkal? :O
2012. júl. 22. 11:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe jutott az a vicc, hogy miért sminkelik és parfümözik magukat a nők?

- Mert rondák és büdösek...

Szóval nem sminktől lesz szép egy nő a ffi szemében.

És tapasztalatból mondom, hogy a nők egy elég nagy részének fogalma sincs arról, hogy a férfiak többségének mit jelent a szép nő.

Attól hogy ezeknek a nőknek nem tetszik egy adott nő, attól még a férfiaknak tetszik.

2012. júl. 22. 12:31
 22/41 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező! A világért se szeretnélek sértegetni, ezért ezt most ne is úgy fogd fel hogy én most kicikizlek.

Annyi ilyen kérdés látott már napvilágot itt a gyakorin, és átlagban ugyanazokat a köröket futja le az egész társaság. Jön egy lány akinek nincs pasija és ezért haragszik a világra, és a többi emberre amiért ők -ha furcsa mód is- de boldogok együtt. A kérdéséből lerí hogy (ha már 20-21 éves elmúlt), akkor súlyosan empátiahiányos és az érzelmi lelki világa a nullához konvergál (ez a súlyosabb eset), viszont ha 14-20 között van akkor gyakorlatilag még gyerek, és ez a felszínesség és másokkal szembeni lenézés még-még elnézhető neki, de sajnos ha ezen nem változtat akkor az utóbbi lányok sorsára jut. Nos, általában az ilyen lányok eléggé gyermeklelkűek, nincs túl nagy rálátásuk a világra és a szerelmi életek mechanizmusára, ezért ha esetleg egy "bunkó" (és itt értem a valóban nyers, durva szavakat használó kommentelőket) úgymond "beoltják" őket, akkor általában hiszti következik és/vagy a -még meg nem lévő- érettség bizonygatása, lsd. "nekem ennyi meg ennyi komoly kapcsolatom volt, és ne dumálj!". Érett gondolkodású lány nem tesz fel (vagy legalábbis nem ilyen szóhasználattal és stílussal) kérdést, majd borul ki ha mások az iránta való nemtetszésüket fejezik ki ilyen vagy olyan módon. Ha valóban lelkileg és gondolkodásmódilag érett lennél, akkor másképp reagálod le a bunkókat, vagy másik esetben figyelembe se veszed őket. Tehát sajnos süt rólad a gyerekesség. Mint írtam ezt majd vagy kinövöd, vagy ha idősebb vagy akkor belátod hogy ez nem fog így működni hosszú távon, és egy kicsit megbillented magad a felnőtté válás felé.

2012. júl. 22. 12:47
 23/41 anonim ***** válasza:
Az előzővel teljesen egyetértek, ráadásul szépen megfogalmazta.
2012. júl. 22. 13:15
 24/41 anonim ***** válasza:

Azért, mert a hozzád hasonló, magukat jó nőnek tartó nők, végtelenül nagyképűek, és fellengzősek.

Sajnos a magyar lányokra ez hatványozottan igaz, sehol nem tapasztaltam még ilyen beképzeltséget mint itthon.

Egyszerűen túl sokra tartják magukat, és ahogy a kérdésből kitűnik te is ebbe a csoportba tartozol.

Egy férfi pedig vagy megunja ezt, mert semmi szüksége erre, vagy eleve nem is foglalkozik ilyen nőkkel, mert nem akar magának problémát.

A másik része a történetnek, amit nem lehet ugyan általánosítani, mégis nagyon jellemző, hogy a jó nők nem a jó pasikra buknak.

Aki tudja magáról, hogy jól néz ki, az ebben látja a boldogulását, és nem a jóképű pasikra fog hajtani, hanem arra, akinek ferrarija van. Lehet az egy gusztustalan gnóm is.

2012. júl. 22. 13:21
 25/41 anonim ***** válasza:
77%
A szépség relatív, engem is megnéznek párom mellett, mert nagydarab vagyok és jól kitetkózva. Én kellek neki, nem egy kis csicsap*csa na, ez van. :P
2012. júl. 22. 13:25
 26/41 anonim ***** válasza:
80%

VAGY (jól figyelj), de tényleg (!) még az is lehet, hogy kifejezetten ezeket a csajokat keressük.

Nem kell aggódni, hogy megcsal, mert örül, hogy ilyen párja van stb..

Normális lány? Le van kopva a körömlakk meg haj lenőve, ki a f4szt érdekel? :D

Szeressen és kész.

2012. júl. 22. 13:58
 27/41 A kérdező kommentje:

És ki mondta, hogy én "jó nő" vagyok vagy beképzelt? Egyiknek sem tartom magam, de itt nem is konkrétan a szépségről van szó, mivel arról senki nem tehet, hogy milyennek születik. A probléma ott kezdődik, ha egy nő elhagyja magát! Komolyan, ha látnátok, nem fognátok a pártjukat. A múltkor is láttam egy nőt, esküszöm, zsíros volt a haja (nem tud hajat mosni??), derékig érő izzadtságfolt díszelgett a ruháján, busman-szemöldöke volt és sárga fogai voltak. Na most egy ilyet hogy vesznek észre a férfiak? :O

Egyébként meg nem agytok igazságosak, mindig a kérdezőt kell lehurrogni, ha épp nincs barátja, az tuti, hogy az ő hibája.

Ha mondjuk egy túlsúlyos, fogszabályzós, szódásszifon-szemüveges lány lennék és azon rinyálnék itt, hogy miért nincs pasim, akkor persze kapnék hideget-meleget ugyanúgy, hogy mit képzelek, fogyjak le és csináljak valamit a külsőmmel, aztán talán utána kezdjek el egyáltalán barátot keresni...

2012. júl. 22. 14:46
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

A problémádra nagyon egyszerű a megoldás. Nincs párod, de szeretnél? A férfiaknak csak az igénytelen nők jönnek be? Légy te is igénytelenebb picit. Rágd le a körmöd, hagyd, hogy egy kicsit lenőjön a hajad, hízzál kicsit. Rögtön lesz párod ha igaz amit megfigyeltél. Ha ez nem járható út számodra, akkor pedig fogadd el, hogy nem lesz párod. Ennyi, ilyen egyszerű, el kell dönteni mi a fontosabb neked és kész, nem kell ezen órákat moralizálni, cselekedni kell!

2012. júl. 22. 15:36
 29/41 anonim ***** válasza:
91%

"egy kevés smink se árt, azt hiszem ez egy átlag nőtől is elvárható!"

ELVÁRHATÓ? Szerintem csak ne akarj elvárni senkitől semmit. :D Hadd döntse már el mindenki, hogy mi jó neki...

2012. júl. 22. 16:43
 30/41 anonim ***** válasza:
Az utolsó kijelentette az alapigazságot! Mindent ehhez viszonyíts!
2012. júl. 22. 17:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!