Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a csóktól?

Figyelt kérdés

Nem ez lesz az első. De amikor úgy érzem h itt az ideje megcsókolni mindig hányingerem lesz.

14/L

2012. júl. 22. 08:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nem a csókkal van problémád hanem a sráccal, esetleg nem jók a fogai és undorodsz vagy büdös a lehelete. Szerintem nincs meg a varázs kettőtök között...
2012. júl. 22. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy.lehet attól "undorodni".

Én imádom.

Bocsi, hogy Mem a kérdésedre válaszoltam.

Most valamit írok, hogy mondják is valamit: Nem tudom mi van veled vagy a pasiddal, de sok sikert a megoldásahoz.

Tudod mit csinálj? Próbáld ki mással is és akkor kiderül, hogy kivel van a baj

2012. júl. 22. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Csukd be a szemed, ne parázz, csak próbáld élvezni!
2012. júl. 22. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:

én is undorodok. csókoltam eddig valami 15 pasit, ebből 2 volt jó. és semmi baja nem volt a foguknak, lehelletüknek, egyszerűen béna volt a dolog és nyálas.

meg hogy be akarták mutatni hogy ők mekkora királyak és foggal elkezdték tépkedni az alsó számat mint vmi húsdarabot.

bakker, nem kéne leopárdnak érezniük magukat! -.-

meg mikor szinte a bölcsességfogamat érte a nyelvük -.-

én azóta ha észreveszem hogy közeledik a fejük, csillogó szemmel közlöm hogy rá kell gyújtanom :D és egyik szál után jön a másik

és féléve nem volt kapcsolatom :'(

2012. júl. 22. 14:34
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.:).. Amúgy egyikünkkel se volt baj már így rájöttem. Csak rég volt már kapcsolatom és ezért féltem. De megtörtént és nem volt semmi gond.:)
2012. júl. 22. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!