Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy a férjem, kevesebb, mint egy év házasság után, nem akar csak kb havonta szexelni? (megcsalásra nincs ideje)

Figyelt kérdés
Már sajnos a beszélgetésen (de nem jutottunk semmire) túlvagyunk. Még csak 25 éves vagyok.. és nem akarom így leélni az életem.. Mit tehetnék?
2009. júl. 15. 08:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Maszturbáltál már előtte? Hátha arra felizgulna és megjönne a kedve.
2009. júl. 24. 13:40
 22/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Mondd el neki, hogy nagyon hiányzik Neked a törődés, a szeretgetés, úgy érzed, kicsit (nagyon) elhanyagol. MOndd el azt is, hogy mindezekre egy nőnek nagy szüksége van, mint ahogy egy férfiank is. Végül azt is mondd el, hogy nem szeretnéd, ha emiatt tönkremenne a kapcsolatotok. Mindemellett próbálkozz még a csábítással is. Teremtsetek meghitt hangulatot, menjetek sétálni, ha van kedvetek és időtök. Séta közben sok mindenről tud az ember beszélgetni, tapasztalatból mondom.

2009. júl. 24. 13:40
 23/28 anonim ***** válasza:

én ugyan nem vagyok házas (18/l) de próbálj bevetni egyes dolgokat.

pl vegyük azt,hogy fáradt. hát, hagyd aludni, és reggel kapd el, kezdd el izgatni, vagy előtte magadat, reggel amúgyis sokaknak nagyobb a kedve az egészhez ám=)

2009. júl. 24. 13:47
 24/28 anonim ***** válasza:
Lehet egy férfinak ennyi az igénye?! Ez olyan fura! A férjem reggel 5-kor indul másfél órás útra, utána dolgozik, és kb. este 7-re ér haza, de ha a másfél éves kisfiunk nem lenne, rögtön szexel kezdené a vacsorát! Én eddig azt hittem minden pasi ilyen!!! Ja! Kilenc éve vagyunk együtt.
2009. júl. 24. 14:43
 25/28 anonim ***** válasza:
szerintem elkapott valakitől valamit, és nem akarja rád ragasztani... Nem írad, hány éves a drága. Lehet, hogy 80??? - Nem lehet mindenki Faludy György...
2009. júl. 24. 15:15
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem kell ironikusnak lenni.. Én 25, Ő 32 éves..
2009. júl. 24. 18:59
 27/28 anonim ***** válasza:
A férjem 4kor kell,12órázik,és ő is fáradt szokott lenni,de ez nem akadálya a szexnek.
2009. júl. 25. 21:29
 28/28 A kérdező kommentje:
Szerencsés vagy, és örülj neki.. :)
2009. júl. 26. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!