Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen udvarlás jön be? Milyen leszólításnak örülnétek? Kort is írjatok kérlek!
Köszönöm!
Igen igyekszem vicces lenni, csak egy idő után azt érzem, hogy emiatt lehet gyerekesnek gondolnának. Ezért inkább komoly próbálok lenni. Nem helyes?
Vállalja fel mi?:)
Az esetek többségében a lehető legrosszabb dolog ami történhet, ha a fiú színt vall. Elveszti a varázsát, hogy úgy mondjam. Szóval ez mind szépen és jól hangzik, de felejtős.
Ajánlom, hogy próbálj meg elvonatkoztatni és "ártatlanul" odasompolyogni hozzájuk. Ha nagyon nem megy akkor kezd olyannal aki egyáltalán nem jön be. És csak barátkozni. Ha valóban nem érzel iránta semmit akkor nem fogja félreérteni, mert az embernek van egyfajta belső érzéke ahhoz, hogy kiszimatolja, ha van valami "bizsergés" a levegőben. De az utcán meg ilyen helyeken nehéz.
Az olimpiáról olvastam nemrégiben egy cikkben, és a sportolók azt mondták, hogy azért borzasztó egyszerű az olimpiai faluban csajozni vagy épp pasizni, mert elég odamenni a kiszemelthez és megkérdezni tőle, hogy mit sportol. Ő válaszol és már is témában vagytok.
Egy bárban egy egyedül üldögélő hölgyhöz odamenni neccesebb. Egyrészt minek ül ott egymaga?! Talán vár valakit? Vagy magányra vágyik? Érdekes, mindenesetre odamégy hozzá felteszel neki mondjuk két kérdést és ha peched van pillanatok alatt odébb is állsz.
Egyetemen a büfénél is azért könnyebb ismerkedni, mert megannyi oka lehet, hogy egyedül van ott és tuti, hogy ha megkérdezed, hogy mit tanul, nem fogja azt mondani, hogy semmit. Míg egy bárban simán jöhet ez a válasz és a sportra is, hogy semmit. És akkor bekérdezed még naívan a munkát és arra is az jön, hogy semmit. Ilyenkor mondjuk jót nevet az ember, legalábbis én így tettem. Majd szedtem a sátorfámat és elballagtam, de jó érzésem volt, mert pöchendi és pukkadjon meg.
Utolsó!
Köszi ezt a hosszú gépelést! Egyetértünk az esetek nagyon nagy részében. Tényleg nem könnyű manapság ismerkedni. Nekem legalábbis nem. Hiába van jó beszélőkém, egyszerűen nem tudok mit mondani egy vadidegen lánynak. AMiről írtál, az pedig totál úgy van. Lehet olimpikonnak kellett volna mennem? :D Nagyon jól felvázoltad a báros nő esetét is. Szerintem van tapasztalatod az életben ilyen témákban és köszi, hogy megosztottad. Mindig jó mások tapasztalatait meghallgatni...
Öööm. Végülis attól függ milyen társ kell, mert ha egy komoly, megfontolt nő akkor lehet h a vicces gyerek stílus nem jön be neki.
Általánosítani nem lehet, én pl messziről kiszagolom ha vki nem magát adja és ha vki az őszinte embereket részesíti előnyben akkor annak valószínűleg nem tetszik ha vki másnak próbálja kiadni magát. Szóval ez ember függő. Én inkább arra szavaznék h magadat add és akkor könnyebben találsz olyan lányt aki hozzád illik igazán. De ez csak egy vélemény.
Szerintem az is jó ötlet, ha rámosolyogsz egy lányra, mondjuk amikor elmész melette. ha visszamosolyog valószínűleg nyert ügyed vagy.Én pl nem mosolygok vissza olyanra, aki nem tetszik vagy nem akarok vele beszélgetni.
Szórakozóhelyen, rendezvényen vagy hasonló helyen jó "ürügy" lehet az, hogy odamész hozzá és megkérdezed, hogy volt-e már itt vagy ott korábban is, mert olyan ismerős az arca. Hozzám így jöttek oda egyszer ismerkedni, és ez neekm szimpatikus volt, mert nem hatott nyomulósan és mégis már elindít valami téma felé amiről lehet beszélgetni.
Engem akkor tudnál levenni a lábamról, ha valamiben a véleményemet/segítségemet kérnéd, magyarul rögtön magabiztosan beszélgetnél is velem, de érezném, hogy azért számít, amit mondok.. valami ilyesmi: [link] (a véleménykérőre gondoltam... nem is tudtam, h van neve :))
u.i.: A pasim így hódított meg ;-)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!