Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban a fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban a fiúnak kellene menni a lányhoz, vagy a lánynak a fiúhoz?

Figyelt kérdés

Tudom, h. erre nincs általános szabály. Szüleim ilyen téren kicsit konzervatívak, és szerintük a fiú udvarol a lánynak, ezért az a normális, ha a fiú megy a lány lakására, és nem fordítva.

Én még csak pár hónapja vagyok együtt a barátommal, és ha találkozunk, akkor náluk vagyunk. Itthon még nem mutattam be, éppen ezért amikor nincsenek itthon a szüleim, nem akarom felhívni magunkhoz. Mert akkor meg azt mondják, h. hát még nem is találkoztak vele, és már feljött hozzám. Szerintem a mai világban már nincs jelentősége, h. én megyek hozzá, v. ő jön hozzánk. Ha nekünk így a jobb, akkor miért ne csináljuk így? (Ja, megjegyzem, huszonévesek vagyunk, mindketten még a szüleinkkel lakunk együtt.)

2012. jún. 27. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Oda mentek ahova akartok, nálunk pl. ugyanez volt csak fordítva, én mentem a nőhöz és anyámnak nem is mutattam be, mert nem volt hosszú kapcsolat. De én ismertem a szüleit.
2012. jún. 27. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Oke az alap h a fiu megy a lanyhoz de azert nem lehet elvarni h midneg a fiu loholjon :) azert a lany is el meghet a fiuhoz :) en midneg mentem a baratnojeimhez de 1 szinten azert en is el vartam h ok is meg latogassanak :) 23 F
2012. jún. 27. 10:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Én hamarosan bemutatom őt a szüleimnek. De attól még szerintem simán lehetünk náluk, ha mi ezt szeretnénk. Ráadásul neki saját szobája van, nekem nincs, szóval egyszerűbb náluk lenni.
2012. jún. 27. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Ott vagytok, ahol nektek jobb. Ha neki van külön szobája, neked meg nincs, akkor szerintem egyértelmű... De azért néha hívd el hozzátok is. Pár hónap után már be lehet mutatni a szüleidnek, és néha elhívhatnád pl. ebédre, vacsira.
2012. jún. 27. 10:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze, hamarosan eljön hozzánk. Kap vacsit is. :)
2012. jún. 27. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Az bőven elég lesz, a szoba dolog miatt pedig evidens. Ez egy apróság, de itt a nyár, menjetek el valahová a természetbe :)
2012. jún. 27. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!