Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lányról van itt is szó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányról van itt is szó, kéne a segítségetek?

Figyelt kérdés
Van egy lány, régebben együtt voltunk kb 2-3 hónapig. Most szakított az eddigi barátjával. Nagyon maga alatt van, szívesen beszélgetnék vele személyesen. Nem akarok össze jönni vele, mert van valakim, de nagyon zavar, hogy ennyire ki van borulva. Hogy hívjam el és hova, hogy ne legyek tolakodó? Tudom, hogy szeret táncolni, van dance Central 2 nevű játékom Xbox-ra, gondoltam már rá, hogy áthívom és kicsit ellazulunk. Ezt nem egy laza dugása értettem. Szerintetek ez jó ötlet? Ha nem mondjatok jobbat legyetek szívesek! Előre is köszi.

2012. júl. 21. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van barátnőd, ne. Még ha egyszer meg is magyarázod neki, hogy csak vigasztalod... Ezzel is csak bogarat ültetsz a fülébe, aztán ha megint, és megint, és megint. Nem akarod őt visszaszerezni?
2012. júl. 21. 23:06
 2/3 anonim ***** válasza:
inkább dugd meg :D
2012. júl. 21. 23:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ugyan azt érzem mindkettőjük iránt. :D
2012. júl. 21. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!