Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjak? Zárkózott lányról lenne szó.
Figyelt kérdés
Ismerek egy zárkózott lányt aki nekem nagyon bejön. Nem volt még barátja és egy közös barátunknak azt mondta hogy nem is szeretne senkit. Mivel most nincs suli ezért nem is látjuk egymást csak neten kommunikálunk (2 hete keztünk irogatni de nem minden nap). Az érzéseiről nem szivesen beszél. Annyit tudok hogy amikor rólam kérdezték (kb 3 hete)akkor azt mondta arra a kérdésre hogy tetszek e neki hogy nem ismer engem.
Ha kitartó vagyok megszerethet? Ha nagyon nyomulnék azzal nem mennék szerintem sokra mivel visszahúzódó. Mit tanácsoltok?
2012. júl. 10. 18:09
1/4 anonim 

válasza:

Ismerkedjetek, beszélgessetek sokat, járj el hozzá találkozni, de ott is csak beszélgetni.:) Hogy ne legyen oka azt mondani, hogy nem ismer téged.:)
2/4 anonim 

válasza:

Szerintem nyugodtan írj neki, barátkozz vele, aztán majd utána elhívhatod valahova. Az ilyen lányokkal úgy kell bánni, mint a törékeny virágszállal. Hogy honnan tudom és, hogy miért általánosítok? Azért, mert én is ilyen vagyok. Nem szeretem, ha ajtóstul rontanak a házba, szépen körbepuhatolva lehet velem ismerkedni. :D
3/4 Csegi89 

válasza:

Ha tényleg őt akarod, akkor légy kitartó és itt ne 1-2 hétre gondolj. Írtad, hogy elég zárkózott, úgyhogy ez lassú folyamat lesz. Abban igazad van, hogy ha nagyon nyomulsz azzal nem mész sokra, max elijeszted.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddig válaszokat :)
2012. júl. 10. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!