Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, zárkozott férfinak nincsen nagy esélye
párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Az olyan férfi aki visszahúzódó , otthon szeret lenni , nincsen társasága csak egy két ismerőse, nem nyitott az emberekkel szemben, annak szinte lehetetlen vagy nagyon nehéz ismerkedni és komolyabb párkapcsolatot létesíteni?
nekem az ilyenek egyáltalán nem jönnek be utálom a mulya legényeket!!! 20L
2012. júl. 7. 20:28
2/11 anonim válasza:
Már az olyannak sem könnyű, aki nagyon sokat változott, nyitott lett, érdeklődő, elérte, hogy felszabadult legyen a társaságban, de mivel a múltja miatt jelenleg nincs baráti kör, hm , még így is nehéz.
2012. júl. 7. 20:29
3/11 Hole Hunter válasza:
Nem nehéz...szinte lehetetlen. Önvizsgálat javallott. Sok sikert! Üdv.
2012. júl. 7. 20:29
4/11 anonim válasza:
Legalább valami önbizalomfélét öntenétek bele.SEMMI SEM LEHETETLEN.
2012. júl. 7. 20:32
5/11 anonim válasza:
Nem lehetetlen, csak nagyon nehéz.
2012. júl. 7. 20:33
6/11 anonim válasza:
sokkal kevesebb az esélyük párkapcsolatra
2012. júl. 7. 20:40
7/11 anonim válasza:
Az, hogy visszahúzódó meg társaságkerülő vagy nem akkora probléma, mivel egy párkapcsolat két (2) emberről szól, nem pedig azoknak a baráti köréről. Az viszont, hogy otthon szeretsz lenni már bajosabb lehet, mert nem valószínű, hogy a hölgy csak úgy "véletlen" be fog kopogni hozzád, másrészt pedig ha lenne is egy barátnőd, mit csinálnátok? Én sem járok bulizni, meg nem akarok haveri kört, de azért eljárok sportolni, sétálni, nyitott vagyok az emberekkel szemben valamennyire, tehát felszabadultan tudok ismerkedni lányokkal. Ezen kéne változtatnod, esélyt kell adnod annak a lánynak (akit egyelőre nem ismersz), hogy egyáltalán megismerhessen.
2012. júl. 7. 20:59
8/11 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, egyszer rámtalált a szerelem, egy lány meghódított. 1 évet voltunk együtt, majd szakított de megmutatta, hogy lehet engem azért szeretni. Viszont megadta a kezdőlökést hogy ismerkedni kell, mi férfiak nem játszhatjuk Rapunzelt, aki bezárva várta lovagját a várban.
27 F
2012. júl. 7. 21:12
9/11 anonim válasza:
Én meg azért lettem ilyen visszahúzódó félénk, mert rondának éreztem magam mindig is. Erre fel mostanság a neten egyre több lány írja, hogy helyes vagyok szerinte és volt, aki azt írta, hogy el sem hiszi, hogy nekem még sosem volt barátnőm. Na mondom mi a f@sz van? o.O
2012. júl. 7. 21:22
10/11 anonim válasza:
hát figyi akkor hátrány ha te egy olyan tökéletes lány után sóvárogsz aki ezt nem fogja fel hogy miért vagy te ilyen és türelme sincs...
szóval nyugodj meg az hogy visszahúzódó vagy az csak egy dolog, de lehetsz jófej, kedves :)
ne törődj a rosszindulatúakkal..
Az biztos ,hogy a problémádat csak egy olyan érti meg aki ilyen helyzetben van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!