Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam? Vagy ne? Mindenki mást mondd. Kérlek sgítsetek. (lent)
Ez kicsit hosszas lesz, remélem majd segígségedre válik.
Nem tudom hogy állsz korilag, de én jelen pillanatban 16/F vagyok, és hasonló történetem van. Van egy lány, akit interneten keresztül ismertem meg, kiderült hogy nemrég költöztek a lakóhelyem környékére, mondom uzsgyi, miért ne (voltam kb. 14) és elkezdtem találkozgatni a lánnyal. Minden szépen alakult, csak jött az a rohadt felvételi, és egyszerűen nem volt elég időm szegényre, ebből adódott egy konfliktus, mely szakításba torkollot. Ezek után újra összejöttünk, és ami azt illeti nem tudtam elhinni (őszintén szólva most se igazán tudom néha elhinni) hogy egy ember képes engem szeretni (ennek okait hosszasan taglalhatnám, de az már egy másik kategória) és inkább megszakítottam vele a kapcsolatot.. amint kiderült (amilyen hülye voltam és nem vettem észre) végig szeretett, és várt rám.. =< de most újra együtt vagyunk, immáron lassacskán 3 hónapja, és boldogabb vagyok mint valaha, mert rájöttem hogy mekkora érték az az ember, aki mindig mellettem áll, és szeret.
Ebből a történetből mindenki azt vonja le, amire Neki szüksége van. A Te kérdésedhez pedig: Vigyázz a rózsaszín ködre, alattomos egy állatfaj. Tökéletes minden? Mondd meg Neki, hogy héló Don-Huan szép meg jó hogy tökéletes, de lehetne többször is! Nekem barátnőm félt megmondani, pedig látod, léteznek ilyen barom állatok a földön mint én.. sosem fogom magamnak megbocsájtani amit Vele tettem. Ne feledd: Nem biztos hogy rosszindulat, van rá esély, ez csak egy ellenpélda volt. Mindenesetre sok szerencsét kívánok, és ha szükséged van segítségre akkor csak dobj egy privátot.
Üdv,
D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!