Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le a srácot ha nem érti meg hogy nekem barátságnál több nem kell? Ez már zaklatásnak számít?
23f már az első hozzászólásodból tudtam h egy becsavarodott kocka szűzf... vagy... ordított rólad...
Kérdező: ebben a helyzetben vagyok én is, már nekem is herótom van tőle, most készülök a durvábbik verzióra... ugyanaz, énis egy több éve skapcsoaltot nem tudok kiheverni ez meg itt nyomul... legszivesebben nő kéne...
jaj bele ne haljatok .... nem tudom mi a fa*szt rinyaltok annyit , hiszen ti akarmikor kaphattok valakit ...csak annyi baj , hogy ebbol kifolyolag nem jo donteseket hoztok sirtok , egy balfa*ssz utan ki kihasznalt/elhagyott egy msikert stb.... ahelyett ,hogy eselyt adnatk egy olyannak is aki igazan ertekelni tudna titeket ... es ez a kiheveros dolog mar olyan , hogy 3 bol ket lany ezt mondja , ha egyszeruen startbol el akar utasitani valakit....
23f
az ismeretseg meg nem eleg egy parkapcsolathoz ... szerintem ahhoz , hogy egy parkapcsolat kialakuljon az egyik felnek meg kell tennie nehany lepest a masiknak meg dontenie , hogy elfogadja e a masik kozeledeset vagy sem
... sajnos napjainkban a lanyok nagyja resze startbol elutasit mindenkit ki nem tokeletes szamara
ERRE ERTETTEM , HOGY NEM AD >>> ESELYT <<<
mert szerintem , ha egyszer valaki udvarolgat , akkor megerdemele annyi tiszteletet , hogy elfogadjak a kozeledeset amenyibn a lanynak nincs kapcsolata
( jo ezalol az extrem esetek kivetelt elveznek szerintem is ha a kozeledni kivano szemely valami okbol , visszataszito ( viselkedes, szokas stb...) )
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!