Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan rázzam le a srácot ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le a srácot ha nem érti meg hogy nekem barátságnál több nem kell? Ez már zaklatásnak számít?

Figyelt kérdés
Ok.Az elején mikor suliban megismertem jófej volt,ezért sokat beszéltem vele,de mint haver csak úgy szerettem a legkisebb jelét sem mutattam annak hogy.tetszene.Volt hogy elmentem velük bulizni.Akkor is hülyéskedtünk hogy nekem helyes pasi neki szép csajt kerestünk úgy örültem h van ilyen haverom.Aztán egy idő után ő mondta h belém szeret meg stb én mondtam h nem akarok semmit mert exem szeretem meg csak barátság.Aztán néha még mentem bulizni velük de meg is bántam mert nyomult meg nem volt már olyan.Aztán mimdig hívogatott meg írt buta smseket h rám vágyik.Egysuerűen undorodtam tőle.Már alig reagáltam neki.Eldöntöttem h ink fel se veszem telót meg semmi ne zaklasson de ő hívogat napi 10szer min meg ír smst h az álma vagyok meg ilyenek:S ez már beteges!hogy mondjam már meg neki kedvesen h hagyjon békén??
2012. júl. 21. 18:58
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki h ezeket amiket írtál mégse érti meg.De ha nem hagy békén dúrvább leszek.
2012. júl. 21. 20:18
 12/28 A kérdező kommentje:
Elég rémes h elég neled ennyi is és szerelmes leszel..nem csoda h annyi pasi csalja meg a társát ha ilyen könnyen el lehet csavarni a fejét mint neked...a másik ő elég "diszkópatkány" és ez is egy ok arra h nekem nem kell!azért nem kellesz a nőknek mert ilyen a gondolkodásod mimt a kommentedben...
2012. júl. 21. 20:24
 13/28 anonim ***** válasza:
Ne barátkozz vele, ha ezt is félreérti. Nézd levegőnek.
2012. júl. 21. 20:33
 14/28 anonim ***** válasza:
meg nem volt bartnom , ugy , hogy nem csoda ha konyebben el lehet csavarni a fejemet.... de sajnos minden lany kivel ugy erzem jol kijovok csak baratsagot akar :( .... 23f
2012. júl. 21. 21:01
 15/28 anonim ***** válasza:

23f már az első hozzászólásodból tudtam h egy becsavarodott kocka szűzf... vagy... ordított rólad...

Kérdező: ebben a helyzetben vagyok én is, már nekem is herótom van tőle, most készülök a durvábbik verzióra... ugyanaz, énis egy több éve skapcsoaltot nem tudok kiheverni ez meg itt nyomul... legszivesebben nő kéne...

2012. júl. 22. 17:44
 16/28 A kérdező kommentje:
:Delőző igazad van:DD
2012. júl. 22. 17:52
 17/28 anonim ***** válasza:

jaj bele ne haljatok .... nem tudom mi a fa*szt rinyaltok annyit , hiszen ti akarmikor kaphattok valakit ...csak annyi baj , hogy ebbol kifolyolag nem jo donteseket hoztok sirtok , egy balfa*ssz utan ki kihasznalt/elhagyott egy msikert stb.... ahelyett ,hogy eselyt adnatk egy olyannak is aki igazan ertekelni tudna titeket ... es ez a kiheveros dolog mar olyan , hogy 3 bol ket lany ezt mondja , ha egyszeruen startbol el akar utasitani valakit....

23f

2012. júl. 24. 08:23
 18/28 anonim ***** válasza:
hmm.. tapasztalt,tapasztalt:D
2012. júl. 24. 09:39
 19/28 anonim ***** válasza:
Utálom, amikor esélyt emlegetnek. Az ismeretség esély, a párkapcsolat eredmény.
2012. júl. 24. 15:08
 20/28 anonim ***** válasza:

az ismeretseg meg nem eleg egy parkapcsolathoz ... szerintem ahhoz , hogy egy parkapcsolat kialakuljon az egyik felnek meg kell tennie nehany lepest a masiknak meg dontenie , hogy elfogadja e a masik kozeledeset vagy sem

... sajnos napjainkban a lanyok nagyja resze startbol elutasit mindenkit ki nem tokeletes szamara

ERRE ERTETTEM , HOGY NEM AD >>> ESELYT <<<

mert szerintem , ha egyszer valaki udvarolgat , akkor megerdemele annyi tiszteletet , hogy elfogadjak a kozeledeset amenyibn a lanynak nincs kapcsolata

( jo ezalol az extrem esetek kivetelt elveznek szerintem is ha a kozeledni kivano szemely valami okbol , visszataszito ( viselkedes, szokas stb...) )

23f

2012. júl. 24. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!