Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Hosszu, de légyszi

Figyelt kérdés

Azert hozzatok fordulok,mert a baratnőim már hülyének néznek h vele vagyok!

Szoval a baratommal 1,5 éve együtt vagyunk,előtte is kavartunk,tehat jo regota együtt vagyunk.

Az elejen semmi baj nem volt a kapcsolatunkal.Az igaz ,h mindig is féltékeny tipusu volt a pasim,zavart is,de szeretem,ugy,h elfogattam.Én régebben beszelgettem más fiukkal is,és őt ez zavarta,leáltam vele,de egyszer oda jött hozza egy pasi,akivel regen kavartam,ő meglátta és szakitott velem.Hiaba mondtam neki,h en nem akartam semmitt az alaktol,hanem h ő jott hozzam,most sem hiszi el.De kibekultunk,de azota a kapcsolatunk egy katasztrofa.Tehat ugy kell elkebzelni,h minden szavamra figyelnem kell,h ne h rosszatt mondjak,mert össze veszönk,de ha nem is mondok rosszatt,ö akkor is bekébzeli,h orditok a telefonba és össze veszik velem,kiakaszt és a végén tényleg orditok.Ha elmegyünk valahova ,nem fogja a kezem,nem ad puszit,furan viselkedik.És,ha meg kérdem,h mért ,akkor valami olyanert,amirol en tehetek,még akkor is,ha nem csinaltam semmitt.Ha elmegyünk bulizni és tudja,h nekem nagyon jo,akkor haza akar menni vagy elb*sza a kedvem,olyanokat mond,h en bamultam pasikat,vagy,h a baratnommel suttogunk,AMI NEM IGAZ.Mondok egy pl-t.Tegnap elmentunk egy szorakozo helyre,ittam kicsit többett a kelleténél.Ma mondja a pasim,h ölelgettem előtte egy masik pasit,meg ,h simogattam a derekat.Tudom magamrol,h nem vok ilyen,meg emlekszem rá h nem igaz,meg kerdeztem azert a baratnomet,h igaz e ,és mondta h nem,azt mondta a baratnom h kozelebe se mentem annak az alaknak,h csak ő beszelgetett vele,mert ő jol ismeri.+Azt is mondta a pasim h egyedül hagytam 1orára,h elmentem a baratnommel,errol is tudtam h nem igaz mert csak 5percre mentem el pisilni.Szerintem azt hitte,h nan reszeg voltam és betud csapni.Én nem ertem h minek hazudozik ilyent.És nem az elsö eset mostansag! Olyan viszont sokszor van h ő hagy egyedül engem,en meg nem szolok egy büdös szót sem.Mostanaba ha szolok valamiert h nem tetszik vmi,akkor azzal jön,h nekem nincs jogom ilyeneket mondani ,meg szolni a dolgaiert,mert en beszeltem avval a csavoval.Ugy erzem,h vissza akarja nekem adni,pedig meg beszeltuk,h ujbol tiszta lappal kezdjuk.Szexet is nekem kell kezdemenyeznem mostansag,es az is olyan h se smarolas se elojatek ck beteszi,mondtam neki h igy nekem nem jo ,de nem valtoztat.Lehet van neki más,vagy nem tudom...A fb jelszojat is ijtenziven csereli,de az enyemet tudni akarja.Ezekert a dolgaiert ugy erzem h nem szeret,de pl képes miattam setalni (nem egy varosba lakunk) elsetal hozzam,h velem legyen,meg ha hivom egyböl jön,ezert nem tom eldonteni,h szeret e vagy nem!! De idegbeteg vok már,ha hiszitek ha nem ,anyu is eszre vette,h mindig elveszi a kedvem.Szeretnék vele lenni,nem tudom elkebzelni nélküle,de igysem jo.És nem lehet vele beszelni,mert csak engem hibaztat mindenért,ha szolok az 0 az ő szavaval szemben,mar en is elhiszem,h hibas vagyok,h csak en tehetek rolla.Nem tudom,h ertessem meg vele,h szenvedek és nem jo igy.Tudom ense vagyok tökéletes,de akkor is...Ugy érzem nincs kedvem semmihez. 17 vagyok a baratom 18

2012. júl. 21. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
tanulj meg helyesen írni
2012. júl. 21. 16:23
 2/10 ASOT ***** válasza:

remélem majd rájössz egy nap, hogy mennyire sok felesleges időt vesztegettél el vele!

Mert addig lesztek együtt amíg ő nem talál valakit, avagy amíg te ki nem józanodsz!

2012. júl. 21. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

lehet nem jonnek be neki az olyan lanyok akik nem hasznaljak helyesen a magyar nyelvet : /

vagodj be nala,tanulj meg magyarul! :)

2012. júl. 21. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
probáljátok meg megbeszélni(már ha lehet vele beszélni). az én barátom is ilyen féltékeny volt egy ideig és ugyanezt csinálta (nem beszélhettemfiukkal..stb) de aztán megint jo lett minden.ha nem változik meg és csak téged okol meg hülyeségeket beszél akkor nincs értelme folytatni... és ne hidd hogy te vagy a hibás!
2012. júl. 21. 16:33
 5/10 anonim ***** válasza:
55%
2012. júl. 21. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hanyagold a srácot! És még egy jó tanács: olvass sokat, már az is jó ha újságokat, vagy neten bármit ami érdekel(nem blogokat, mert 1-2 ott sem tud helyesen írni), mert ha sokat olvasol és látod, akkor jobban megragadnak a helyesen leírt szavak, egy idő után rögzül, hogy pl.: nem kébzeli, hanem képzeli, jééé és alá is húzza a helytelent, neked? Remélem nem haragszol meg, de sokkal egyszerűbb olvasni egy helyes szöveget mint egy helytelent!
2012. júl. 21. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

utolso:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ment a zold kez:D

2012. júl. 21. 16:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudok irni,csak most nem figyeltem oda..:(
2012. júl. 21. 16:38
 9/10 anonim válasza:

Sajnos a barátnőidnek van igaza.

Szép és jó dolog a szerelem, de ezt nem hívnám annak. Számomra felfoghatatlan miért vagy vele, mikor ez a srác téged manipulál és szándékosan megaláz. Lehetne egy kis önbecsülésed, rájöhetnél, hogy ennél jobbat érdemelsz.

Igen fájdalmas dolog a szakítás most is és később is. (Bocsi, de nem hiszek abban, hogy neked ő lenne az igazi.)

Egy kapcsolattól nem elmenni kéne az életkedvednem, épp ellenkezőleg annak kellene bearanyozni a napjaidat és boldogságot, örömöt hozni az életedbe. Aki valóban szeret nem direkt sosem bánt meg. Büszke arra, hogy veled van fogja a kezed az utcán lássa meg mindenki, hogy ti összetartoztok. Az ágyban pedig örömet akar szerezni neked, nem csak használni mint egy darab húst.

Szorítok neked, hogy rendbe tudd hozni a kedvedet :)

2012. júl. 21. 17:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Szakítsatok, ez így nem kapcsolat.
2012. júl. 21. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!