Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarok vele beszélni ha egyszer tetszik?
Figyelt kérdés
Vagy egy srác aki tetszik de nem szeretek vele beszélni MSN-en. Félek h vmi hülyeséget írok, olyat ami leírva másképp tűnhet mint kimondva (mert ugye nincs mimika meg hangsúly stb) És egyszerűen nem szeretek vele msn-ezni. Meg amikor már ott vagyok a randin akkor imádom és nem akarok elmenni, de elötte meg a randira nincs kedvem elmenni. Ez miért van? Olyan mint vmi hírtelen hangulatváltozás...2009. júl. 14. 21:08
1/5 anonim válasza:
Ebböl látszik ,hogy fontos neked és számit.Egy idő után el fog múlni ez a rossz érzés nyugi! :)
2/5 anonim válasza:
Hát igen... az Msn-es társalgásnak nagy hátránya hogy a magyar beszédben fellelhető hangsúlyoknak köszönhető árnyalatnyi különbségek a szövegben egyszerűen nem rajzolódnak ki, mert csak nyers leírt szövegként hatnak. Meg amit te is mondtál hogy mimika stb... nem is lehet látni a partner tényleges reakcióját. A modern kor hátránya... Természetes hogy nem szeretsz msn-en beszélni vele.
De az nem tiszta hogyha annyira jó vele lenni, randi előtt miért érzed hogy nincs kedved? Még akkor sem érzel semmi kedvet mikor arra gondolsz milyen jó lesz vele?
3/5 A kérdező kommentje:
Desokat gondolok arra h milyen jó lesz velem eg előző alkalommal milyen jó volt. De valahogy randi előtt mondjuk egy nappal nem nagy kedvem van hozzá. félek h beégek nála, nem csak msn-en hanem élöben is XD
2009. júl. 14. 21:18
4/5 anonim válasza:
Jah az a kezdeti feszültség... ne aggódj elmúlik.
5/5 anonim válasza:
én is utálom az msn-es csajozást. barátnőmmel nem szeretek msn-ezni de kénytelen vagyok mert távkapcsolatban vagyunk. de inkább fel szoktam este hívni újabban mert már elegem van az msn-ből. a te gondodat nem nagyon vágom, de értelek, ez majd elmúlik idővel. nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!