Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szaga van a dolognak?

Figyelt kérdés
Úgy érzem a volt barátnőm még érez valamit irántam legalábbis azt tudom, h mint pasi tetszek neki. De néha úgy érzem tényleg nagy volt a szerelem köztünk talán ezért érzi úgy, hogy mégegyszer nem menne neki ez. nem tudom mennyire van igazam. Viszont az emlékeinket szépnek tartja még szokott rám gondolni és eszében vagyok. Én voltam az első akit látatlanban ismert meg csak képek alapján és fogtam magam és elutaztam hozzá, hogy élőben is együtt legyünk. Csodás 5 hónapot töltöttünk együtt igaz csak hétvégente tudtunk találkozni, de akkoris nagyon jó volt és izgalmas mindig várni a pénteket mikor mehetek hozzá. Mint valami álom. De valamiért elmúlt neki ez a vágy és tovább lépett és elhagyott. De mitn írtam úgy érzem még kötődik hozzám kicsit mert msn-en is sokat beszélünk és újabban olyan más velem. Kedves és sokat bókol emlegeti a közös dolgainkat. De röviden anyit, hogy szeretem!!! Mit csináljak??? Borzasztóan hiányzik!
2009. júl. 14. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

szia

nem tudom h miota szakitotatok, de ha nem olyan rég akkor minél elöbb hivd el valahova, hogy tudjatok 2esben nyugodtan beszélgetni, és végy erőt magadon és mond el neki hogy mit érzel ..... hogy te szeretnéd folytatni ezt a kapcsolatot hogy nagyon hiányzik, és hogy szereted.

tedd föl neki a kérdést,hogy ő szeretné-e folytatni? Jobb ha minél hamarabb megtudod hogy mit akar mert nem jo az ha nem tudod mit akar, és igy nem tudsz tovább lépni.

kislevusz

2009. júl. 14. 18:41
 2/2 A kérdező kommentje:
áhh már 4 hónapja vagyunk külön sajnos.
2009. júl. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!