Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes odaköltöznöm hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes odaköltöznöm hozzá?

Figyelt kérdés
Jelenlegi kapcsolatom tökrement, csak lakunk egymás mellett, mert nem akar utcára tenni a párom nincs jövedelmem.... Az újba kellene belemélyedni jobban egy összeköltözéssel, de nem merek, mert az új pasinak fontos vagyok, de nem szerelmes belém, (mondta), jól megvagyunk ha ketten, de ha többen már nincs odáig értem.., iszik minden nap nem sokat , de akkor is, feleségével 1,5 éve nem él együtt, de még szereti és közös 2 éves gyerek is van, szóval oda van a családért. Én szeretem ezt a férfit, körülmények közt azt hiszem, csak bántva lennék... harmadikként... Lehetőség adott, mehetnék hozzá, de úgy érzem nincs értelme ilyen körülmények között:(((( Vélemények?
2012. júl. 20. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.
2012. júl. 20. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj! Hány éves vagy? Miért nincs jövedelmed?
2012. júl. 20. 13:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzetben vagy.

1. Keress melót.

2. Keress önálló lakást

3. Keres egy rendes, hozzád illő pasit.

NE állj össze kényszerből nős pasikkal, akik szeretik a családjukat.

Nem hiszem, hogy újat tudtam mondani....

2012. júl. 20. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!