Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes folytatni?
A párommal több mint 2 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem, és félek elveszíteni, de ez így nem mehet tovább! Úgy érzem, hogy már hónapok óta nem stimmel valami a kapcsolatunkkal. Folyton éget mások előtt amit eddig soha nem csinált, és ami nagyon bánt, hogy a haverjai előtt úgy beszél velem mintha a lábtörlője lennék:S Napi szinten találkozunk esténként amikor hazaér a munkából. Én mindig várom haza, mindig hívom, hogy mikor mehetek ki elé, imádok vele lenni. Tegnap kijelentette, hogy nem szeret velem ennyit együtt lenni, neki unalmas a kapcsolatunk, és nem igényli, hogy kijárjak elé(a kapcsolatunk elején ő is kijárt elém, meg mindig ő szólt, hogy mikor mehetek elé), és azzal tenném jobbá a kapcsolatunkat, ha hagynék neki szabadságot... én ezt azért furcsállom, mert amikor vele vagyok, nem veszem észre, hogy nem akarna velem lenni:S mindig ölelget, puszilgat, és mondja hogy én vagyok az élete. Ezenkívül nem megyünk kettesbe sehova, mert szerinte az unalmas... mindenhova kellenek a haverjai. Megígérte, hogy elvisz nyaralni, de abból sem lett semmi, mert ő kijelentette, hogy nem akar nyaralni menni..:S
Szerintetek? Mire számítsak?
(Csak értelmes válaszokat szeretnék kapni!!) 19/L
Köszönöm a válaszokat! Hát az előző kapcsolatáról tudom azt, hogy félrelépett a csaj mellett... de nem hiszem, hogy engem megcsalna...:S engem az zavar, hogy egyszer azt vágja a fejemhez, hogy nem igényli azt hogy sokat legyünk együtt, meg ő azt sem, hogy kimenjek elé amikor jön haza a melóból, meg hogy hívogassam. És tegnap ő kérdezte hogy kijössz elém? Mondom ha szeretnéd... és azt mondta, hogy persze hogy szeretné...
Az meg hogy a haverjai előtt teljesen más arcát mutatja, az nagyon bánt:S megiszik 1-2 doboz sört, és azt hiszi, hogy Ő az Isten...
Mindenképpen megfogom neki mondani, hogy vagy változik vagy mehet ahova akar, mert nekem nem életcél egy ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!