Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes bánkódni egy ilyen után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WallRexx kérdése:

Érdemes bánkódni egy ilyen után?

Figyelt kérdés
1 hete írtam levelet egy lánynak, aki, ha egy barátom nem ír rá a mai napig nem válaszolt volna. Mint útólag kiderült elvileg nem kaptam meg az üzenetet... A barátomnak elmondta, hogy nem akar kapcsolatot, mert egyetemre megy és azzal akar foglalkozni. Azt pedig meg sem várta, hogy erre válaszolhassak... Pedig amíg nem beszéltünk vele, addig végtelenül szimpatikusnak tűnt, de most sajnos kiderült, hogy egy bunkó.
2012. júl. 17. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Részvét-pacsi barátom, velem is ugyanezt játszotta el egy lány. :(
2012. júl. 17. 18:37
 2/5 mizuzizu92 ***** válasza:
Nem érdemes
2012. júl. 17. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem is értem, mi a bajod. Lehet, hogy tényleg nem kaptad meg, főleg ha fb-n írtál neki, mostanában rengeteget szarakodik.

Most tulajdonképpen azért nem szimpatikus, mert nem akar veled összejönni? Vagy hogy nem várta meg a hasonlóan önsajnáltató válaszod?

2012. júl. 17. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
utolsó paraszt vagy... kérdező ne bánkódj, megértelek
2012. júl. 17. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Bunkó? Mert nem kapta meg az üzenetedet és ezután nem személyesen szólt, hogy amúgy sem akar tőled semmit, így erre nem reagálhattál?

Én nem akarlak bántani, csak szólok, hogy lesz ez még így se. Azokat se tudom megérteni, akik egy randi után játsszák a hattyú halálát, miután köddé válik a kiszemelt csaj/pasi. Majd ha lesz komoly kapcsolatod és ott lesz valami gebasz, akkor lehet bánkódni. Viszont az ilyen ismerkedés első fokán, "kinéztem valakit a távolban, de nem lett köztünk semmi" szintű csalódások miatt egy pillanatig nem szabad sajnálni magunkat. Szóval ne bánkódj.

2012. júl. 17. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!