Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá szüleimet, hogy a barátomnál aludhassak végre?
HMM... az gáz, a szüleid mitől félnek ennyi idő után????
de most komolyan!!! együtt alszotok és bennt felejtitek a ... tudod mit... és teherbe esel??? basszus... velem is ezt akarták csinálni.. de nem ilyen szinten... nekem mindig azt mondták h féltenek... na de attól akit szeretek? ez olyan hülyén jön ki, nem?
éb és a vőlegényem mégcsak 17 hónapja vagyunk együtt,mi mi egy faluban lakunk én az egyik, ő a másik végén, 3km távolság, és mamám nagy isten hívő és a faluban mindenki smeri őt és mit szólnak majd hozzá h az unokáját meglátja valaki onnan kijönni... nálunk ezért nem nagyon lehetett, késöbb már enyhült, nem birta a hisztimet xD de amikor elöször együtt aludtunk az akkor volt mikor 5.hónapfordulónkkor elmentÜnk 3 napra berekfürdőre, a következő augusztus vége aztán csak szilveszter, aztán már évfordulónk, utána már ő is nálunk aludhatott és most már mindig vele alszok mert összeköltöztünk =)) DE MI AZÉRT IS DÖNTÖTTÜNK AZ ÖSSZEKÖLTÖZÉSNÉL, mert a szüleimmel nem 100as a kapcsolatom =SS SÉ FOLYTON CSAK VITA VOLT, AZ OTT ALVÁS MIATT IS...
1 MEGOLDÁS VAN ERRE!!!!! BESZÉLJ, BESZÉLJ BESZÉLJ VELÜK, ENYHITSD MEG A SZIVÜKET, VAGY KÉRDEZZ VISSZA H ŐK MI T TETTEK VOLNA HA AZ ANYJUK APJUK FOLYTON ELRÁNGATTÁK VOLNA... gondolom ezzel kinos helyzetbe hoznak?! =SS
HÁT SOK SIKRT
Gyakorlati válasz: Sátor a kertbe (Tietekbe, ha van.) Oda Te is, fiú is.
Elméleti válasz: Fiatal vagy, meg kell beszélned az ősökkel. Egyszer Ők is voltak fiatalok. Talán még emlékeznek rá.
anyud h mondhat róla véleményt, amikor csak pár órát lehet nálatok, de abban a kis időben is veled van =SS sorry de anyudat nem érdekli h neked szükséged van a szabadságra, oké abban igazuk van 15 éves vagy, de van egy barátod aki vigyáz rád, nem értem mi lehet a baj?!
a nemi életre hidd el egy szót sem szólna anyud, hogyha biztos lenne abban h neked Ő az igazi, hiszen az anyukák addig védik és tartják a szárnyaik alatt amíg csak tudják, arra akartam kilyukadni, hogy megbékélne a sráccal hogyha venne neked egy gyűrűt... lehet h még valóban korai, hisz fiatal vagy, de anyud akkor megnyugodna h tényleg szeret téged az a srác nagyon és komolyan gondolja a kapcsolatotokat.... az én mamám nagy istenhívő, ellenezte a szexet HÁZASSÁG ELŐTT!!! kicsit bepipultam rá h mi az h beleszól h nem aludhatok ott, vagy h nem dughatunk... (na de ez a te életed, a te érzéseid, és azért fekszetek le mert megbíztok egymásban és szeretitek egymást, amugy meg gratulálok h tudtok még azt is ilyen kevés idő alatt, elég rossz lehet időkerethez igazodni...)
nálunk már nem szól érte mamám, mert a házasság első lépését megtettük (eljegyzési gyűrű) szóval ezzel "be lettem biztosítva" h nem csak egy futókaland vagyunk egymásnak... azóta leszállt erről a dologról
ügyes legyél, jah és kérdezd meg, ők h ismerkedtek meg, hogy találkoztak, ki mikor ment át a másikhoz, (esetleg ha "jó"viszonyotok van, hogyan oldották meg az összebújást míg nem költöztek össze) ha ezeket felteszed vagy nem fognak szóhoz jutni, vagy inkább azt mondják h na jó menj át barátodhoz =))
remélem az utóbbi lesz =DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!