Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vehetném rá szüleimet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá szüleimet, hogy a barátomnál aludhassak végre?

Figyelt kérdés
még soha nem engedték meg, hogy bárkinél is ott aludjak, legyen az barátnő, osztálytárs, vagy olyan, akit ők is ismernek, és jóba vannak a szüleikkel. a barátommal másfél éve együtt vagyunk, már élünk nemi életet egy ideje, és a szüleim is tudnak róla. de nem tudom, hogyan hozakodjak elő a dologgal, amikor elég szigorúak velem még 17 évesen is, gyakorlatilag sehova nem engednek el szórakozni, és még mindig 8ra kell hazajárnom, és ha 2 percet késnék, már balhé lenne belőle.
2009. júl. 14. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

HMM... az gáz, a szüleid mitől félnek ennyi idő után????

de most komolyan!!! együtt alszotok és bennt felejtitek a ... tudod mit... és teherbe esel??? basszus... velem is ezt akarták csinálni.. de nem ilyen szinten... nekem mindig azt mondták h féltenek... na de attól akit szeretek? ez olyan hülyén jön ki, nem?

éb és a vőlegényem mégcsak 17 hónapja vagyunk együtt,mi mi egy faluban lakunk én az egyik, ő a másik végén, 3km távolság, és mamám nagy isten hívő és a faluban mindenki smeri őt és mit szólnak majd hozzá h az unokáját meglátja valaki onnan kijönni... nálunk ezért nem nagyon lehetett, késöbb már enyhült, nem birta a hisztimet xD de amikor elöször együtt aludtunk az akkor volt mikor 5.hónapfordulónkkor elmentÜnk 3 napra berekfürdőre, a következő augusztus vége aztán csak szilveszter, aztán már évfordulónk, utána már ő is nálunk aludhatott és most már mindig vele alszok mert összeköltöztünk =)) DE MI AZÉRT IS DÖNTÖTTÜNK AZ ÖSSZEKÖLTÖZÉSNÉL, mert a szüleimmel nem 100as a kapcsolatom =SS SÉ FOLYTON CSAK VITA VOLT, AZ OTT ALVÁS MIATT IS...

1 MEGOLDÁS VAN ERRE!!!!! BESZÉLJ, BESZÉLJ BESZÉLJ VELÜK, ENYHITSD MEG A SZIVÜKET, VAGY KÉRDEZZ VISSZA H ŐK MI T TETTEK VOLNA HA AZ ANYJUK APJUK FOLYTON ELRÁNGATTÁK VOLNA... gondolom ezzel kinos helyzetbe hoznak?! =SS

HÁT SOK SIKRT

2009. júl. 14. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Gyakorlati válasz: Sátor a kertbe (Tietekbe, ha van.) Oda Te is, fiú is.

Elméleti válasz: Fiatal vagy, meg kell beszélned az ősökkel. Egyszer Ők is voltak fiatalok. Talán még emlékeznek rá.

2009. júl. 14. 16:03
 13/16 A kérdező kommentje:
azt sem engedik, hogy ő itt aludjon:) anyám gyakorlatilag senkit nem tűr meg pár óránál tovább a lakásban. de köszönöm a válaszokat, igen, azt hiszem, beszélnem kéne velük... sokáig nem kértem hasonlót. a nemi életemnek sem örülnek, illetve apámnak nincs vele gondja, csak védekezzünk. anyám meg folyton azzal cseszeget, hogy úgyis csak dugásra kellek neki, de ez nem igaz, mert szeretjük egymást.
2009. júl. 14. 17:04
 14/16 anonim ***** válasza:

anyud h mondhat róla véleményt, amikor csak pár órát lehet nálatok, de abban a kis időben is veled van =SS sorry de anyudat nem érdekli h neked szükséged van a szabadságra, oké abban igazuk van 15 éves vagy, de van egy barátod aki vigyáz rád, nem értem mi lehet a baj?!

a nemi életre hidd el egy szót sem szólna anyud, hogyha biztos lenne abban h neked Ő az igazi, hiszen az anyukák addig védik és tartják a szárnyaik alatt amíg csak tudják, arra akartam kilyukadni, hogy megbékélne a sráccal hogyha venne neked egy gyűrűt... lehet h még valóban korai, hisz fiatal vagy, de anyud akkor megnyugodna h tényleg szeret téged az a srác nagyon és komolyan gondolja a kapcsolatotokat.... az én mamám nagy istenhívő, ellenezte a szexet HÁZASSÁG ELŐTT!!! kicsit bepipultam rá h mi az h beleszól h nem aludhatok ott, vagy h nem dughatunk... (na de ez a te életed, a te érzéseid, és azért fekszetek le mert megbíztok egymásban és szeretitek egymást, amugy meg gratulálok h tudtok még azt is ilyen kevés idő alatt, elég rossz lehet időkerethez igazodni...)

nálunk már nem szól érte mamám, mert a házasság első lépését megtettük (eljegyzési gyűrű) szóval ezzel "be lettem biztosítva" h nem csak egy futókaland vagyunk egymásnak... azóta leszállt erről a dologról

ügyes legyél, jah és kérdezd meg, ők h ismerkedtek meg, hogy találkoztak, ki mikor ment át a másikhoz, (esetleg ha "jó"viszonyotok van, hogyan oldották meg az összebújást míg nem költöztek össze) ha ezeket felteszed vagy nem fognak szóhoz jutni, vagy inkább azt mondják h na jó menj át barátodhoz =))

remélem az utóbbi lesz =DD

2009. júl. 15. 09:40
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó válaszadónak! igazából azt hiszem, hogy anyám a gyűrűtől egyenesen falra mászna, és még jobban utálná szegényemet, mint eddig:D de amúgy 17 vagyok, nem 15. de azt hiszem, valóban beszélnem kell vele, mint ahogy többen is javasoltátok, hát akkor majd azt teszem. kár hogy nincs más megoldás. köszi mindenkinek!
2009. júl. 15. 10:04
 16/16 anonim válasza:
Na eltelt már pár év is, de azt szeretném megkérdezni, hogy végül, hogy alakult a dolog? :)
2013. márc. 21. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!