Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséggel fordulnék hozzátok. Ugye tudtok hasznos tippeket adni? Böv. Lennt! (18/L)
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van egy 6 honapos kapcsolatom. Viszont volt egy olyan érzésem h a barátom csak kihasznál, mára ez beis bizonyosodott mert (tudom nem szép dolog) elolvastam néhány levelét facebookon. Ahol is az egyik jó bnöjének mondta h kéne neki egy uj csaj de addig amig nem jön neki össze biztosra vki nem tesz ki engem, mert legalább van kit dugnia. Ma már érdeklödött több lány iránt is h mi a helyzet velük.... Arról h én ezekröl tudok a barátom term. nem tud!! A kérdésem az lenne: hogyan csesszek ki vele? mert amit csinál nagyon aljas undoritó dolog egyébként 25éves. és ha nincs ez a VÉLETLEN h hozzáférek facehez a kis tervéröl még mindig nem tudnék. most nagyon mérges vagyok ami érthető is...2012. júl. 19. 19:06
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, probálom ugy megoldani h a lehetó legjobban járjak.. már ha lehet ezt úgy ://
2012. júl. 19. 19:58
12/14 anonim válasza:
Egy picit benne van az is a dologban hogy korban szerintem fiatalabbal kezdhetnél.. De ez az én véleményem. Viszont a srác elég szánalmas... :/
13/14 NightSpirit válasza:
Csatlakozom az elöttem szolohoz! Mit számit ha szetkurja a fel kerületet elvégre te ugysem birod ki sexnelkül nyaralásalat! Csak igy tovább kedves lehet epp ö fog találni valakit nyaralás elött es akor te kerülsz lapátra mert ö nem fog ezen gondolkodni egy percetsem es csatlakozol a "levetet rongy" klubba:)
14/14 anonim válasza:
Én a helyedben mást vinnék el a nyaralásra!
utolsónak: helyesírás egyes alá! így ne osszad az észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!