Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim? Túl sokat várok el?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még egy barátom se volt...
(14évesen nem érdekeltek a fiúk)
Sokan mondják,hogy tetszem nekik meg járnának velem de....
Valahogy egyiknél se érzem,hogy "nekem való" lenne
Mindegyik vagy öntelt vagy az a "kemény vagyok" figura,piercingek,alkohol,cigi....én ezekre a dolgokra nem vagyok vevő
Csak egy olyan barátot szeretnék aki nem alkoholista,nem cigizik és nem a melleimmel van csak elfoglalva valamint van humorérzéke...
De ilyennel még nem találkoztam...(a külső az már más dolog mert nincs ideálom.vagy tetszik valaki vagy nem)
csak olyan volt,hogy tetszett de egy nagyképű gyökèr volt...
Így soha nem lesz barátom?
2012. júl. 19. 17:34
12/12 anonim válasza:
Lehet, hogy az a baj hogy akik meg olyanok amilyent te szeretnél azokat meg nem veszed észre és nem állsz le beszélgetni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!