Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Munkát vagy a régóta tartó párkapcsolatomat?
21 éves lány vagyok, már 5. hónapja nem találok munkát, és szüleim is erőltetik hogy mostmár bármit vállaljak. Sajnos régóta csak gyári munka van ahová keresnek embereket, és fel is vennének. Ez meg úgy lenne hogy 6-2 ig van munka idő hétfőtől péntekig. Tehát én ehhez fél 4kor kelnék hogy oda érjek.
Barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt, és minden este találkoztunk eddig, de ő meg úgy dolgozik hogy csak este fél 10 kor tudunk találkozni. Ez eddig rendben is volt amig iskola volt. Igy viszont ha ezt elvállalom soha többet nem találkoznánk hétköznap. Csak péntek és szombat este. Ha az egész hétvégét együtt tölthetnénk együtt alvással, akkor ez nem is tűnne kevésnek, mert sokan csinálják igy, de mivel egymáshoz nem mehetünk fel, ezért csak heti pár órát tudnánk együtt lenni valahol a városban. Beszélgettem már vele erről, és nem tetszik neki az ötlet, szerinte 1 hónapon belül vége lenne a kapcsolatunknak.
Na igen, milyen albérlet az ami 2 fizetésből nem jön ki?
kettőtöknek elég szerintem 1 szobás is, nem hiszem hogy sok rezsitek lenne, hiszen dolgoztok és nem is nagyon lennétek otthon, csak éjszaka.
Hú, hát sajnálom nem gondoltam hogy 60.ezer felétek egy albérlet.
ha erős a kapcsolatotok valahogy átvészelitek, míg nem találsz egy jobb munkát.
De ahogy már előttem is mondták, ez csak a véleményünk, sajnos helyetted nem dönthetünk.
Sopron. Abba nem menne bele hogy szobát vegyünk ki, akkor inkább otthon lakik, azt mondja idegenekkel nem fog közösködni és még fizetni is érte.
Pedig nem lenne az rossz ha velünk egyidősekkel bérelnénk lakást.
Ez igy nem fog megoldódni szerintem, ha Ausztriában sikerülne munkát találni legalább valamelyikőnknek, akkor lenne esélyünk közös életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!