Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni rendes lányokat?
A helyzet az, hogy volt egy barátnőm, akivel az elején úgy tűnt stimmel minden, és hosszú távú kapcsolat lesz. Hát ez nem így történt, mivel kiderült, hogy mégsem illünk annyira egymáshoz. Az első gond az volt, hogy nekem nem az a lényeg, hogy felszedjek egy csajt és rögtön másnap megfektessem, és ez neki nem nagyon tetszett. A második probléma pedig az volt hogy minden héten pénteken és szombaton buliba járt. Nekem viszont volt mikor nemvolt kedvem elmenni, mivel nem vagyok nagy bulizós típus és nem akartam minden héten bulizni, de ennek ellenére mivel megbíztam benne mondtam neki menjen el nyugodtan a barátnőivel. Úgy látszik ezt sem értékelte, de a legnagyobb poén az egészben, hogy még ő dobott engem. A barátnői között van egy lány akivel már 8 éve ismerjük egymást és elég közel is állunk egymáshoz barátilag. Mondta is neki, hogy elég buta, hogy kidobott, mert még egy ilyen srácot nem fog találni.
Ja azt meg kihagytam, hogy párszor elfurikáztam volna a fenekét ide-oda, de mivel Suzuki Ignissel nyomatom, és mikor meglátta, akkor közölte, hogy nem ül be mellém csak akkor ha BMW-vel megyek érte.
Tehát, mint a kérdésemben is szerepel hol rejtették el az olyan lányokat, akik jól néznek ki(anélkül is legyen szép hogy magára rak 60kg festéket), de nem ez a plázában található vinnyogós típus, nem akar minden hétvégén bulizni, de azért eljár egyszer kétszer, de inkább otthon van a párjával, mindegy neki milyen márkájú a kocsi, vagy nem is érdekli, hogy van-e egyáltalán kocsim vagy nincs, ne érdekelje az alkohol és a cigi és egyéb drogok (de azért egy pohár bor vagy sör beleférjen esténként). Ha valaki tudja hol lehet ilyen lányokat találni az írjon.
18/F
11:46
Miért, neked az a lényeg hogy elkezd udvarolni egy srác összejöttök mondjuk 2kor és 3kor már fektessen le?
Mert ha igen, akkor te sem vagy különb ennél a bizonyos lánynál.
ja, basszus csak átfutottam a szöveget nem vettem észre a nemet, de gáz:'DD bocsi
szóval akkor; ha a csajnak meg ez volt a lényeg, akkor fura hogy vele kezdtél, meg ha ilyen buliba járkálós akkor sanszos hogy félrekefél...én legalábbis aggódtam volna
de hát ilyen a szerelem, vakon bízol a másikban:)
Vannak mindenhol,csak keresni kell,és próbálkozni,akár a parkban,akár máshol,ahol általában sok ember jár,és nagyobb az esély,hogy belefuss ilyen lányba. Vannak a bulikba is,de érdemes olyan helyre menni,amit a későbbiekben is szeretnél,ezért is mondtam a parkot,vagy hasonlókat,mert buliban ismerkedni= azzal,hogy utána is ott fogsz vele lógni. De körülnézhetsz a haveri körödben,esetleg ha van legjobb haverod,megkérni,hátha tud segíteni,vagy más,nem műanyaghatású programokon,mint a koncertek,megnyitók,egyéb szabadtéri rendezvények,ilyesmi,ami nem az a bedurvult plázacicás partyhatás,hanem kicsit magasabb és egyedibb a színvonal. Lehet itt is,csak ez elég zsákbamacska,meg te nem szereted a 14-15 éves korosztályt,amibe egyébként kicsit belelógok még. Kár. Amúgy nem rosszindulatból,de részvét a lány miatt. Nekem csak az ismerőseim közt vannak ilyenek,de még így is bőven elég belőlük,és a nyafiból.:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!