Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni rendes lányokat?
A helyzet az, hogy volt egy barátnőm, akivel az elején úgy tűnt stimmel minden, és hosszú távú kapcsolat lesz. Hát ez nem így történt, mivel kiderült, hogy mégsem illünk annyira egymáshoz. Az első gond az volt, hogy nekem nem az a lényeg, hogy felszedjek egy csajt és rögtön másnap megfektessem, és ez neki nem nagyon tetszett. A második probléma pedig az volt hogy minden héten pénteken és szombaton buliba járt. Nekem viszont volt mikor nemvolt kedvem elmenni, mivel nem vagyok nagy bulizós típus és nem akartam minden héten bulizni, de ennek ellenére mivel megbíztam benne mondtam neki menjen el nyugodtan a barátnőivel. Úgy látszik ezt sem értékelte, de a legnagyobb poén az egészben, hogy még ő dobott engem. A barátnői között van egy lány akivel már 8 éve ismerjük egymást és elég közel is állunk egymáshoz barátilag. Mondta is neki, hogy elég buta, hogy kidobott, mert még egy ilyen srácot nem fog találni.
Ja azt meg kihagytam, hogy párszor elfurikáztam volna a fenekét ide-oda, de mivel Suzuki Ignissel nyomatom, és mikor meglátta, akkor közölte, hogy nem ül be mellém csak akkor ha BMW-vel megyek érte.
Tehát, mint a kérdésemben is szerepel hol rejtették el az olyan lányokat, akik jól néznek ki(anélkül is legyen szép hogy magára rak 60kg festéket), de nem ez a plázában található vinnyogós típus, nem akar minden hétvégén bulizni, de azért eljár egyszer kétszer, de inkább otthon van a párjával, mindegy neki milyen márkájú a kocsi, vagy nem is érdekli, hogy van-e egyáltalán kocsim vagy nincs, ne érdekelje az alkohol és a cigi és egyéb drogok (de azért egy pohár bor vagy sör beleférjen esténként). Ha valaki tudja hol lehet ilyen lányokat találni az írjon.
18/F
Basszus... Első értelmes kérdést látom a héten...!!
És az első értelmes kérdezőt is! :')
A leírásod alapján egy h.ülye plázap.icsával hozott össze a sors. Annyira szánalmas, ez a "BMW-nél nem adom lejjebb" hozzáállás, ezekből lesznek a luxusprostik.
Az általad leírt normális lány létezik, ne add fel :)
Tudom, hogy ritka az ilyen lány, azért is kérdezem, hol bujtatták el az ilyeneket.
Azt hiszem fel tudnék mutatni ugyanilyen értékeket, csak az is gond amit elfelejtettem kiírni, hogy nekem valamikor tanulnom és dolgoznom is kell, tehát nem tudok vele lenni a hét minden napján 24 órában, és ez is egy olyan dolog, amit a lányok többsége nem tud megérteni, mert azt várják le hogy az ember egész héten ott legyen 24órán át mellettük.
Istenem, de unalmasak vagytok... Vannak még rendes lányok? Hol vannak a rendes lányok?
Nincs helyileg meghatározva, hogy hol találsz normális párt magadnak, ismerkedj és kész, majd eldől menet közben, hogy megfeleltek-e egymásnak, vagy sem, de ezt nyilván te is tudod...
Ő nem mondanám plázacicának, mert mielőtt összejöttünk előtte egy évig csak barátok voltunk ismertem a lány hátterét, és az előző barátja például verte is őt.
Tehát mondjuk meg akartam simogatni vagy átölelni elhúzta magát.
De lehet én ismertem félre.
Ne mondd már, hogy egy normális nőnek számít az autómárka... (ez a plázap.icsák álláspontja), vagy akkor az én álláspontom a rossz.
25/N
Amugy az ilyen lányok pont azok, akikről nem is gondolnád..:)
17/L
sok rendes lány van, ezek szerint neked nem ő volt a megfelelő.
'Az első gond az volt, hogy nekem nem az a lényeg, hogy felszedjek egy csajt és rögtön másnap megfektessem..'
Hol lehet találni rendes fiúkat?! te jó ég ha így állsz hozzá egy kapcsolathoz, ne remélj túl sokat tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!