Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek azokról a srácokról akik nem engedik hogy lecumizzák őket a barátnőjük?

Figyelt kérdés
Például arra hivatkozván hogy szeretik őket
2012. júl. 19. 01:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, van már jó pár tapasztalatom. Vannak, akik hiányolják az intimitást a "cumiztatásból". Szerintem szó nincs degeneráltságról, csak máshonnan közelítik meg a szexualitást mint olyat. Amelyik férfi volt már halálosan szerelmes, az át tudja érezni, hogy nem csak fekete vagy fehér ez. Én a magam részéről szeretem orálisan kényeztetni az aktuális barátomat, szerintem nagyon szexi, ha át tudja magát adni ennek az élvezetnek. Ennek ellenére az a véleményem róluk, hogy érett az ezt elutasító férfiak felfogása. Talán túlságosan is.
2012. júl. 19. 07:21
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Fiu vagyok, de szerintem normális az aki nincs oda a szop@tásért, sőt szerintem az megalázó egy lánynak, én tuti nem várnám ezt el a barátnőmtől ha lenne. Szoval szerintem megnyudodhatsz, rendes dolog, hogy neked nem arra kell egy csaj, hogy szájbakurjad :))
2012. júl. 19. 08:10
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

Na álljon meg a hegyimenet. Miből szűrted azt le, hogy aki hagyja, hogy orálisan kényeztesse a barátnője, az már élből nem tiszteli őt?

Ekkora butaságot rég hallottam. Tudod, a száj - a puncihoz és az ánuszhoz hasonlóan - tele van idegvégződésekkel, és mint olyan, élvezetes még a nő számára is, ha ingerelve van. Olyannyira, hogy egyes nők a csóktól is képesek orgazmust elérni. A legtöbb nő tehát kifejezetten élvezi, ha szophat. Nem csak azért, mert örömöt okoz vele a partnerének, hanem egyszerűen mert izgatja őket is. Volt olyan barátnőm, aki párszor kifejezetten a szopást kívánta meg, annyira szerette. És hidd el, nem az olcsó k.urva kategória volt a csaj, egy évig tepertem érte.

Szintén hülyeségnek tartom azt is, hogy a legtöbb férfi csak a szexért tart barátnőt. Ismerek jó pár embert, de ilyennel még sohasem találkoztam. Pusztán a szex miatt körülményes fenntartani egy kapcsolatot. Akinek csak az kell, inkább a futó kalandokra hajt.

Az orális szex NEM megalázása a nőnek. Az meg, hogy a pénisz hova való, hadd döntse el mindenki saját maga. Ilyen elven a vaginális szex is helytelen, beteg, hiszen a punci is csak arra való, hogy megtermékenyítés céljából, EGYSZER használják. Szóval a szex óvszerrel vagy egyéb védekezési móddal pontosan ugyanolyan "beteg", "természetellenes", mint az orális vagy éppen az anális szex.

Ne te akard megmondani, hogy mit csináljanak a nők. Hadd szopjanak, ha élvezik. És hidd el, élvezik.

#2 voltam

2012. júl. 19. 09:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Utolsó tökélesen leirta, grat. Én is kényeztetem a barátomat orálisan, és nem azért hagyja mert semmibe vesz. Ha nem akarnám, elfogadná! Eleinte miatta csináltam, ma meg már nem tudom nélküle elképzelni a szexet. Örülök,h örömet okozok neki és még én is élvezem.
2012. júl. 19. 10:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Mindegy, ezt ti tudjátok, én még ettől megalálonak tartom, bár ha lessz is b.nőm, megtiltani én se fogom neki, de nem is várom el majd tőle, elvégre énis szeretek kinyalni lányt, ugyanigy elhiszem, hogy vannak olyan nők akik szeretnek orálozni.

Mindegy. Én csak arra szeretnék kilyukadni, hogy attól hogymás a véleményem nekem is és a kérdezőnek is a véleményünk erröl a szop@atásról mint nektek, attól légyszives még ne szóljatok le minket. Elvégre mi emberek nem vagyunk egyormák, nem lehet ugyanolyan az izlésünk.

Én is elfogadom, és megértem a ti hozzáálásotokat, ti is fogadjátok el a milyenket.

2012. júl. 19. 12:57
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat főleg a 12-es kommentelőnek

A 13-nak

Sose mondtam ilyet hogy aki orálisan szexel a barátnőjével az nem szereti őt

A legtöbb férfinak kell egy olyan nő akivel akármikor dughat és a "komoly" kapcsolatok erre tökéletesen alkalmasak.Alkalmi kapcsolatokat nehéz találni,egyéjszakás kalandokhoz buli kell(az meg nincs minden nap) prosti az meg pénzbe kerül ugye,tehát ezért kell egy barátnő hogy vele akármikor tudjon szexelni.Az meg hogy az ismerőseid úgy mutatják ki mintha szeretnék a barátnőjüket az már megint más tészta,jól tudják álcázni magukat

Ha nem élveznék az emberek a szexet akkor jóval kevesebb kapcsolat lenne,az emberek létszáma bőven 1 milliárd fő alatt lenne,sőt még lehet a 100 milliót se érné el

Szerintem a férfiak a nőt csak egy cafat húsdarabnak tekintik akit jól megraknak olykor-olykor

A nők pedig a férfit egy pénzzsáknak tekintik ami eltartja őket

Vannak kivételek természetesen de ahogy elnézem a világot nekem ezek a tapasztalataim.Persze a nők most hülyének néznek engem mert hülyíti őket a "szerelmük" de ez valóban így van.Egyébként kíváncsi lennék hogy a férfiak f*sz nélkül mennyire keresnék a nők társaságát

2012. júl. 19. 15:36
 17/21 anonim ***** válasza:

# 15

Nem titeket szóltam le, hanem az érveiteket. Sohasem a személlyel vitatkozom, mindig csak az ideával.

# 16

"Sose mondtam ilyet hogy aki orálisan szexel a barátnőjével az nem szereti őt "

Akkor ezek mik voltak?

"Oké akkor hidd azt hogy szeret a barátod csak azért mert tövig lenyomja a farkát a torkodon,utánna meg rád veri,vagy minden nap megb*sz úgy hogy fel se tudsz kelni az ágyból"

"további jó sperma nyelést kívánok nektek lányok,hadd higyjétek hogy ezzel a barátotok azt mutatja hogy "szeret" titeket."

Ezek pedig: "Szerintem a férfiak a nőt csak egy cafat húsdarabnak tekintik akit jól megraknak olykor-olykor

A nők pedig a férfit egy pénzzsáknak tekintik ami eltartja őket "

Egyszerűen hülyeségek. Tipikus példája az általánosításnak. Azért, mert NÉHÁNY férfi semmibe veszi a nőt, attól még nem teszi ugyanezt az ÖSSZES. Azért, mert NÉHÁNY nő a pénzért van a férfival, nem teszi ugyanezt az ÖSSZES. Alig találkoztam még olyan esettel, amikor a nő csak a pénzért lenne valakivel. Elenyészően kevés ilyen van, csak sokan szeretnek hőbörögni ezen. Az általánosítás sohasem vezet jóra. Persze annyiból jó, hogy van mire fogni a sikertelenséget.

Tessék túllépni a férfi és női nem ócsárlásán és keresni olyat, aki megfelel. Ha pedig nem találsz, akkor ne az emberiséget hibáztasd; magadban keresd a hibát. Ha minden férfit f@szkalapnak, minden nőt k.urvának tartasz, akkor nem csodálom, hogy nem jó tapasztalataid vannak.

# 13

2012. júl. 19. 20:28
 18/21 A kérdező kommentje:

"Oké akkor hidd azt hogy szeret a barátod csak azért mert tövig lenyomja a farkát a torkodon,utánna meg rád veri,vagy minden nap megb*sz úgy hogy fel se tudsz kelni az ágyból"

"további jó sperma nyelést kívánok nektek lányok,hadd higyjétek hogy ezzel a barátotok azt mutatja hogy "szeret" titeket."

Itt csak azt mondtam a lányok azt hiszik hogy azért amiért a pasijuk rájuk verik stb az azt jelenti hogy szeretik őket

"Szerintem a férfiak a nőt csak egy cafat húsdarabnak tekintik akit jól megraknak olykor-olykor

A nők pedig a férfit egy pénzzsáknak tekintik ami eltartja őket "

Itt pedig elfelejtettem oda írni hogy a "legtöbb"

Elnézést

Tehát akkor leírom helyesen: A legtöbb férfi és nő ilyen,nem csak néhány.Te külső szemmel úgy látod mintha ez nem így lenne azért mert jól álcázzák a valódi énjüket.(De mélyen magamban azt kívánom hogy legyen neked igazad,mert én sajnos az ellenkezőjét vettem észre)

Félreértettél.Én nem az a srác vagyok aki minden nap itt spammol a csajos bajaival,nem szó sincs erről.Csak kíváncsi voltam a véleményekre.Természetesen ha udvarlok egy csajnak akkor nem ezzel a szöveggel próbálkozok nála.Akinek meg nem inge,ne vegye magára

2012. júl. 20. 00:55
 19/21 anonim ***** válasza:
azért írtam azt hogy tudatlan vagy kedvees kérdező! xd mert mi az már hogy felteszel egy ilyen kérdést de nem látsz a dolgok mögé -.- szted minden pasi hazudik a csajának aki engedi h lecumizzák?? ne legyél már ennyire bolond pffff
2012. júl. 20. 01:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Rendben, én a vitát lezártnak tekintem. Remélem a sors engem igazol majd. :)
2012. júl. 20. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!