Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a srácokról akik nem engedik hogy lecumizzák őket a barátnőjük?
Prüdségnek tartom.
A szex lényege az érzelmek kimutatása és a kölcsönös örömszerzés, butaság megfosztani saját magunkat a testi gyönyörtől.
Ebben mi a tudatlanság?
Oké akkor hidd azt hogy szeret a barátod csak azért mert tövig lenyomja a farkát a torkodon,utánna meg rád veri,vagy minden nap megb*sz úgy hogy fel se tudsz kelni az ágyból azután,de sajnos nagy tévedésben vagy és ez esetben te vagy a tudatlan.Tudtad hogy a legtöbb férfi csak azért tart barátnőt hogy legyen egy biztos személy akivel garantáltan kúrhat?Nehogy elhidd hogy valóban szeretik a barátnőjüket,ez nem így van,csak arra használják és kész.De persze engem kell kinevetni aki valóban szereti a barátnőjét,de szerintem a végén te fogsz sírni amiért dobott a barátod,persze jópár menet után
Szégyellem hogy ember vagyok.Az emberiség valóban az értéktelen dolgokat szeretik,az értékes dolgokról meg tudomást sem vesznek
Na mindegy további jó sperma nyelést kívánok nektek lányok,hadd higyjétek hogy ezzel a barátotok azt mutatja hogy "szeret" titeket.Csak szexuális eszközök vagytok a legtöbb férfi számára,ez van,de nevessetek csak ki
És ezt miből szűrted le?Csak azért mert az igazat mondtam?Gondolom te is azok közé a hülye csitrik közé tartozol akiben minden héten más f*sz járkál,nagyon szánalmas vagy komolyan mondom
Hűűűha már egyből degenerált vagyok mert nem akarom hogy leszopjanak mások,ez aztán a k*rva nagy hiba!Inkább kösd fel magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!