Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakítok a barátommal, mert füvezik, akkor nem is szeretem?
Mert, ha szeretem, akkor elfogadnám?
(napi szinten, de nem sokat...meg van egy pár nap amikor nem...)
Jol tetted ne sajnald! Annak ellenere, hogy nem vagyok a konnyu drogok ellensege. Nincs azzal semmi baj, ha pl egy-egy alkalommal tortenik de a napi szintu fogyaszto mar fuggo. S ez nem egy ket filleres dolog...
Pl van egy ismerosom aki nem fuggo de az utobbi 10 evben nem volt olyan nap, hogy ne gyujtott volna ra. Semmi celja az eletben, orul hogy a fure valot meg tudja keresni...
azért a csávónak sem ártana annyit adnia magára h ilyen hajléktalanokra jellemző dolgokkal ne éljen.
szakíts vele sztem.
azért ahhoz összeszedettnek, kiegyensúlyozottnak kell lennie vkinek h barátnője lehessen, a barátod nem tűnik annak.
Az én barátom beleszív egyszer-kétszer, ha bulizik, amúgy nem. Múltkor bedobott valami poént, hogy "de kár, hogy nem tudott hozni", akkor mondtam neki, hogy jól gondolja meg, mert hogy én nem fogok egy füvessel járni, az biztos.
Egyébként ő régen nagyon rá volt állva, napi szinten szívta (akkor még nem voltunk együtt). Szerencsére most, ha vele vagyok, tud nemet mondani rá.
#17 vagyok: szóval ha bulizik, és vele vagyok:) De amúgy is ritkán jár bulizni, szóval nincs félnivalóm.
17L
ha a barátom füvezne én tuti nem dobnám :D
ja, és neked kell tudnod h szereted-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!