Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihalhatott-e belőlem az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihalhatott-e belőlem az az érzés?

Figyelt kérdés
26 éves srác vagyok és évek óta nem éreztem senki iránt olyan szerelmet amit régebben, 5-6 évvel ezelőtt. Mindig viszonzatlanul voltam szerelmes, szerintetek lehet, hogy ezért kihalt belőlem a szerelem érzése, hogy ne fájjon újra?
2009. júl. 14. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a ne fájjon újra? Volt egy rossz párkapcsolatod, ami rosszul végződött? Am az érzés nem hal ki soha, csak biztos kicsit te is zárkózottabb lettél, és hát igen 26 éves vagy, itt már nem mindegy hogy ki a partnered. Vagy csak keresed az 'igazit', aki majd megfog valamivel, de ez nem baj, hidd el majd egyszer olyan szinten fellángol benned ez az érzés, hogy futni fogsz egy lány után aki szintén szeret! Sok szerencsét!:) (L)
2009. júl. 14. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Már értem, hogy mire írtad a ne fájjon újra, de ugyanaz mint az előbbi írásom, nyílj meg, ha egy lány jön feléd, nem lehet az viszonzatlan! Persze ez nem azt jelenti, hogy te nem nyithatsz! Mégegyszer sok szerencsét, biztos jön majd az a lány!:)
2009. júl. 14. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Még nem találtad meg a nagy Ő-t.majd jön.
2010. febr. 8. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!