Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményeztél már férfinél nő létedre?
Mikor és miért tesz ilyet egy nő, ha előtte nem is ismerték egymást a pasival?
Ide tartozik a teljesen önálló kezdeményezés, vagy akár a közös ismerős általi bemutatás is.
Azt kifelejtettem, hogy lett belőle valami?
Inkább a személyesre vagyok kíváncsi, nem a netesre.
Ismeretlennél még sosem, ha kellek egy pasinak, akkor kezdeményezzen ő!
De egyszer, az egyik barátomba szerettem bele, és sajna bevallottam neki, de megértő volt és enyhén visszautasított. Nem akart megbántani, meg mint barát szeretett is engem, de nem lett belőle semmi. Nem baj...
Még amikor kb. 15-16 éves lehettem egy lány barátnője odajött hozzám és azt mondta, hogy jöjjek már oda hozzájuk, odamentem és megmondta, hogy tetszem a barátnőjének, csak a lny nem mert leszólítani magától. A poén, hogy úgy megijedt a lány tőlem, hogy nem is mert beszélni velem. Fura volt.
A poén, hogy csúnya kisfiú vagyok szerintem, nem értem mit esznek rajtam a lányok, ha csak nem a kisfiús külsőmet és babaarcomat. De ennek ellenére még nem volt barátnőm,mert olyan kisugárzásom van, amitől mint látható félnek a lányok megközelíteni. :/
22:54
Hát igen, a radioaktív sugárzástól én is félek, nem csak a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!