Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Barátnőm elakar hagyni egésznap sirtam ma is mit csináljak? :'(2012. júl. 17. 20:56
1/10 Frodó a Zsákos válasza:
Mit? Van 1 tippem: Csinálhatsz BÁRMIT kivéve azt amit most...
2/10 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kértem! inkább menjél aludni -.-"
2012. júl. 17. 21:00
3/10 anonim válasza:
Próbáld megérteni, hogy miért teszi. Hogy ha elhatározta magát akkor nem nagyon tudsz mit tenni, maximum beletörődni.
Neharagudj a megfogalmazásért, nem bántani akarlak csak ez a véleményem.
14L
4/10 A kérdező kommentje:
Aha :'( de nem birom ki :'(
2012. júl. 17. 21:13
5/10 anonim válasza:
Igaz, sokat nem lehet tenni, de ötletnek nem lenne rossz felidéztetni vele az első közös emléketeket, ami valószínűleg mindkettőtökben nagy nyomot hagyott. Konkrétan arra gondolok, hogy ahol először találkoztatok/randiztatok/csókolóztatok...stb, és vidd el oda. Hadd lássa, hogy még mindig szereted, és akármennyi ideje is történtek ezek, még mindig emlékszel. Ha szerencséd van, rájön, hogy mennyit jelentettél neki, milyen jó volt akkor, és talán azon is elgondolkozik, hogy miért is akart tulajdonképpen elhagyni. Sok sikert, én drukkolok! :)
6/10 A kérdező kommentje:
amugy fél éves kapcsolat :'(
2012. júl. 17. 21:22
7/10 anonim válasza:
Fel a fejjel és viselkedj férfiként,mert az vagy! Próbálj tiszta fejjel gondolkozni,mintha külső szemlélő lennél. Vagy próbáld megérteni az ő szemszögéből. Ha jó oka van a szakításra,próbálj változni,bizonyítani neki hogy kűzdenél érte,hátha kapsz második esélyt. viszont ha mégsem,akkor törődj bele. Foglalkozz mással azt cső. A jelenben élsz,nem pedig a múltban.. Hát ne is tegye tönkre a múlt a jelened. Hagyd hogy átjárjon a királyság :DDDD
8/10 anonim válasza:
Hello. Te igaz 17 vagy? Mert akkor tudom az okát.
9/10 A kérdező kommentje:
19
2012. júl. 19. 22:08
10/10 anonim válasza:
Akkor te nem az vagy, akire gondolok. Vedd úgy, mintha semmit nem írtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!