Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Barátnőm nem akarja hogy dolgozzak nekem meg nincs pénzem? mondja biztos megcsalom ott meg ilyenek? mit csináljakl?
2012. jún. 24. 12:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Csald meg, hogy legalább jogosan idegeskedjen! :)
2012. jún. 24. 12:59
 2/16 A kérdező kommentje:
:)
2012. jún. 24. 13:00
 3/16 anonim ***** válasza:
Ha ad havi negyedmilliót, akkor hagyd rá a hóbortját, és maradj otthon. Ha nem ad, akkor meg mit foglalkozol a hülyeségével, miből akar megélni, hol él az a nő, valami mesében?
2012. jún. 24. 13:01
 4/16 A kérdező kommentje:
6 hónapja vagyunk együtt én 18 ö 16 éves és nekem kéne sok minden de nincs pénze m
2012. jún. 24. 13:03
 5/16 anonim ***** válasza:

Ki a barátnőd? A providentes csaj, hogy ennyi pénze van, hogy nem enged dolgozni?

Meg akkor miből vesz magának tűsarkút, narancsbőrkrémet vagy ruhát?

Én is csak azt tudom javasolni: ha letesz 2 emberre elég pénzt, akkor nincs okod nyafogni. De ha nem, és még szóvá is teszi, akkor sárgalapos a csaj.

Kérdezd meg esetleg tőle, hogy ha nem lenne pénze, dolgozna-e? És ha igent mond, közöld vele, hogy nem engednéd, mert biztos dugni járna. Hátha észreveszi magát.

2012. jún. 24. 13:05
 6/16 A kérdező kommentje:
aha de annyira Elegem van már hogy mehettem volna tescoba is de nem mert tele van csajjal
2012. jún. 24. 13:06
 7/16 anonim ***** válasza:

Gondolj bele logikusan.

A pénz is nagy úr, meg a p.ina is. Ez rendben van.

Viszont ha van pénzed akkor van p.ina is, vagy ha nincs, nem a pénz miatt nincs.

Ha viszont nincs lóve, akkor a love mellett még éhenhalsz. :)

Ráadásul 2-3 év múlva, mikor ő is át bírja látni ezt a roppant bonyolult képletet, ő lesz az első, aki elhajt mint a legyet, ha nem lesz melód, meg pénzed!!!

2012. jún. 24. 13:08
 8/16 A kérdező kommentje:
hát lehet de mit csináljak?
2012. jún. 24. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:

Egyébként a legtisztább dolog az lenne, hogy ha elég felnőttnek érzed magad a melóhoz, akkor olyan nőt keress, aki elég felnőtt ahhoz, hogy ezt elfogadja.

Ha napi 20 órában wow-oznál, akkor beleférne egy ilyen szint, de ha valaki eljut oda, hogy munkával akar pénzt keresni, az nemigen megy vissza a homokozóba játszani.

2012. jún. 24. 13:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Mutasd meg neki a válaszokat.
2012. jún. 24. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!