Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (folyt lent)

Figyelt kérdés
Barátnőm nem akarja hogy dolgozzak nekem meg nincs pénzem? mondja biztos megcsalom ott meg ilyenek? mit csináljakl?
2012. jún. 24. 12:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Régen dolgoztam de otthagytam mert miatta
2012. jún. 24. 13:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Internetes munkát lehet itthonrol? és pl mit, ?
2012. jún. 24. 13:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Amúgy qrvára irigyellek, a mai világban van, aki ölne még egy teszkós munkáért is! Ne gondold, hogy ez normális, hogy válogathatsz a munkalehetőségek közt!

Erről pofázunk, 18 évesen ezt még nem biztos, hogy megtapasztaltad, de ha majd önállósodsz, neked se lesznek ilyen ötleteid.

Fordítva szokott lenni ez a dolog, egy munkáért általában mindent megtesznek az emberek!

2012. jún. 24. 13:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Aha csak akkor elhagyott volna :( ha mentem volna dolgozni ezért kéne internetes
2012. jún. 24. 13:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Barátom, én azt tanácsolom, hogy hagyd a lányt... Elég szomorú, hogy 16 évesen nem tudja megérteni, hogy valakinek muszáj dolgoznia, hogy olyan életet tudjon magának biztosítani, amilyet szeretne. Ha ezt nem tudja feldolgozni, és csak a rosszat látja bele, akkor komoly gond van a kis fejével.
2012. jún. 24. 14:23
 16/16 A kérdező kommentje:
hat igen :) de azert mondja ez kell meg ez es mi a. .. bol ?
2012. jún. 24. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!