Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hazugság? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Elmondjam neki? barátnöm ugy tudja hogy nem vagyok jóba haverommal de ma öszevesztem barátnömmel és le hivtam haveromat már kibékültünk elmondjam neki? de akkor az lesz hogy hazudtam2012. jún. 28. 23:36
1/5 anonim válasza:
Semmi olyat nem állítottál, ami az adott pillanatban nem volt igaz, tehát nem hazudtál még.
2/5 A kérdező kommentje:
Ö ugy tudja hogy rosszban vagyunk mert barátnömröl régen mondott dolgokat ami sértö volt neki és nekem is de én kibékültem vele! akkor nem kell neki tudnia?
2012. jún. 28. 23:38
3/5 anonim válasza:
Mondd meg,hogy felkeresett haverod,aztán mondtad neki,hogy azzal a feltétellel megbékéltek ha többet soha nem szidja barátnődet,és kedves lesz vele. És ez épp akkor történt amikor össze voltatok veszve. De neked mindenki fontos és kész.
4/5 A kérdező kommentje:
De barátnőm nem birja és azt mondta ha jóba leszek vele elhagy :'( :'( elmondjam neki?
2012. jún. 28. 23:41
5/5 A kérdező kommentje:
Vagy ez most hazugság? :( mti csináljak?
2012. jún. 28. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!