Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teszteltétek már a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teszteltétek már a párotok hűségét? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Szeretném letesztelni a párom hűségét! Válltig állítja ő soha senkivel semmit... Közben olyan jeleket veszek észre rajta amiről azt gondolom talán kapható lenne pl.:úgy nézz más lányokra, egyes dolgokat megszépítve vagy hiányosan mesél el, gondolok arra h ha elmegy a haverokkal és megkérdezem kikkel volt egyes lányokat kihagy a felsorolásból! Elhatároztam tesztelem! De hogyan? Köszi
2009. júl. 13. 22:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez tetszik....:-D
2009. júl. 13. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:

egyik fiú ismerősöm csinálta a barátnőjével: felvette msn-re, csináltak neki myvip adatlapot meg minden ami kell, ott is bejelölte, tehát, hogy hiteles legyen az egész. és szépen írkálgattak egymásnak, persze a csaj mindenbe benne lett volna, mert éppen "szingli"... megbeszélték a találkozót is, és az adott időpontban felhívta a barátja, hogy hol van. ő hazudott valamit, és akkor a barátja kitalált neki, hogy vele beszélgetett :D

mint utóbb kiderült, a csaj keményen csalta a pasiját :S

szerintem amúgy ha más gyanús valaki, ott nincs minden rendben. de egy ilyen tesztet te is nyugodtan kipróbálhatsz.

sok sikert!

2009. júl. 13. 23:36
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi az érdekes hozzászólásokat! Várok még sztorikat!
2009. júl. 14. 05:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én megkértem egy barátnőmet hogy írjon emailt a páromnak. Elment az email, rá kb. 10 percre jött a telefon a páromtól, hogy kapott 1 lánytól 1 emailt de kitörölte, mert engem szeret és én vagyok élete szerelme.

2009. júl. 14. 10:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Engem egyszer letesztelt a párom, mert bármilyen ügyesen is csinálod úgyis lebuksz. Na szerintem azóta megbánta, mert igaz átmentem a teszten, de elég édes volt számomra a bosszú. Egy régi haverja hívott fel, hogy akar találkozni meg minden, persze nemet mondtam. Mikor legközelebb találkoztama pasimmal feltünően boldog volt, és bizonygatta mennyire szeret. Nem kellett sokat kombinálni és összeállt a kép. Másnap felhívtam a haverját, találkoztam vele, beszélgettünk, ittunk táncoltunk, és stb. Majd az este végén mondtam neki, hogy mondja meg a páromnak, hogy viszlát. Ha nem bízik bennem, és nem maradok vele. Persze az üzenet fél órán belül a pasimhoz ért aki felhívott, hogy bocsássak meg. Hát hülye lettem volna.

22/L

2009. júl. 14. 11:52
 16/16 anonim ***** válasza:

10:45 ez nagyon ari :)

amúgy énis ezt az álneves dolgot tudom mondani :D kérd meg valamelyik ismerősöd, hogy írjon a barátodnak e-mailt vagy vegye fel msnre.

2009. júl. 15. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!