Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teszteltétek már a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teszteltétek már a párotok hűségét? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Szeretném letesztelni a párom hűségét! Válltig állítja ő soha senkivel semmit... Közben olyan jeleket veszek észre rajta amiről azt gondolom talán kapható lenne pl.:úgy nézz más lányokra, egyes dolgokat megszépítve vagy hiányosan mesél el, gondolok arra h ha elmegy a haverokkal és megkérdezem kikkel volt egyes lányokat kihagy a felsorolásból! Elhatároztam tesztelem! De hogyan? Köszi
2009. júl. 13. 22:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Én a helyedben nem húzkodnám az oroszlán bajszát....

Ha mégis muszáj, kérd fel egy ismerősöd, akit ő nem ismer, de ne túl feltűnően jó csajt, mert az gyanússá válhat.

2009. júl. 13. 22:33
 2/16 anonim ***** válasza:

Te tudod mit csinálsz, de ha bennem felmerülne, hogy tesztelni kéne a páromat, akkor ott már nagy baj van.

Ha úgy érezném, hogy nem bízom meg benne, akkor azonnal elhagynám. (Pedig sokszor megy el a haverokkal akár napokra is, igaz én is elmegyek az én barátaimmal, mindez 3 gyerek és több mint 20 év házassággal a hátunk mögött, de még soha nem volt, hogy ilyen eszembe jutott volna)

2009. júl. 13. 22:33
 3/16 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk elején kb. 1év után már egyszer leteszteltem amin elbukott elment volna a randira a csajjal aki hívta! Ezen túlléptünk... Ennek lassan 8éve. Eddig nem éreztem h félrelépne, de mostmár gyanús!
2009. júl. 13. 22:43
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Csupa gusztustalan, de hatásos dolgok: kutakodj a telójában, e-mailjeiben, iwiwfiókjában. Másként nem tudhatod meg.Csak előtte legyél biztos benne, hogy akarod-e tudni. Biztosan?
2009. júl. 13. 22:47
 5/16 anonim ***** válasza:

álmsnnel vettem már fel,bár szemét modon tudva a gyenge pontjait,direktbe olyanokat irtam neki,ami legyezgeti a hiuságát...beszélgettünk sokat,nekem nem mondta el...mikor rákérdeztem,az volt az indok,h először szerett volna tudni,hogy ki is az aki felvette őt...elnéző voltam...de tudjuk egymás összes jelszavát,mikor ki nincs gépközelben,nézegetjük is egymás emailjeit,és neki csak olyan csaj maradhatott msnen,akit ismerek...

amugy teszteléshez meg joideje elég annyi h rákérdezek dolgokra,és egész egyszerüen látom a szemén ha csak kicsit is sántit vmi...

2éve együtt,de már ha akarna se tudna kicsit se füllenteni...

22/L

2009. júl. 13. 22:49
 6/16 anonim ***** válasza:

ő a szerelmemet ugy tesztelgette egy időben h direktbe csinált vmit amivel felbosszantott...tudta,hogy kiakadok,és közlöm h el lehet menni,nemkell folytatni...de ezt sose gondoltam komolyan...ő ilyenkor mindig szépen felöltözött,fogtaa cuccát,és távozni akart...max 2 emeletet engedtem lentebb,mindig visszaráncigáltam:D

néha direktbe feszegeti a határokat (soha nem olyan téren,hogy megcsalás),hogy mi az amit még elviselek....

22/L voltam még mindig

2009. júl. 13. 22:52
 7/16 anonim ***** válasza:
34%

Kedves 2-ik válaszoló.Ha úgy gondolod a te párod teljesen hűséges annak csak örülhetsz.Ne legyen így de sosem tudhatod nem csalt-e meg még csak nem tudsz róla.

Nagyon keserű dolog abban az emberben csalódni akire az életünket a boldogságunkat a gyerekeinket a családunkat bízzuk.Könnyű másoknak azzal dobálózni,hogy így elhagynám úgy elhagynám...stb.Szerintem akik sok éves házasságban élünk,főleg ahol gyerekek is vannak tudjuk,hogy ez nem ennyire egyszerű,hogy elhagyjuk a párunkat.Elég baj az ha nem lehet egy emberben megbízni,főleg a hűségében.

Persze ha megcsal,és nincs akadálya én is elhagynám,de azért mikor már a fiatalságunk nagy részét mellette töltöttük közös gyerekeink vannak akiket mindketten szeretünk,és egy életre terveztünk együtt ez nem biztos,hogy olyan könnyen menne.És nem is biztos,hogy érdemes lenne.Van akit elég csak megijeszteni,és ha a párja a fontos akkor gondolkodik.Persze akinek nem fontos a másik azzal tényleg nem érdemes együtt élni.

Ha kételkedsz a hűségében szerintem is derítsd ki valahogy,hogy van-e rá okod.Én jó ötletnek gondolom,hogy kezdjen ki vele egy ismerősöd akit Ő nem ismer.Ha belemegy,és elmegy vele akkor legalább biztos lehetsz a megérzésedben,és léphetsz ahogy jónak látod.Ha meg nem hajlik rá akkor megnyugodhatsz.És nem kell a becsülettel jönni,hogy ez milyen dolog,mert a kételkedésre oka van a kérdezőnek amint írta,és ez sem jobb dolog ha bizonytalanságban van.

Sok szerencsét nektek,remélem nem kell csalódnod.

2009. júl. 13. 22:58
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
szerintem figyelgessed, de ne küldjél senkit, hogy csábítsa el csak hogy lásd h el lehet-e, mert a férfiak 80 százalékát el lehet csábítani. Inkább törődj vele többet és ha megbámul egy-két lányt az csak azért van mert Ő is férfiből van.
2009. júl. 13. 23:03
 9/16 anonim ***** válasza:
47%
egyszer irtam a fiumnak alneven a chaten. kicsit beszélgettünk, és amikor odaig jutottunk h baratnot keres-e, akkor mondta h nem, mert mar van neki.
2009. júl. 13. 23:03
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

egy exem énis chaten buktattam le...ráirtam álnéven,hogy igaz,h ő az aki olyan jo az ágyban? másnapot együtt aakrtuk tölteni,igy direkt másnap akartam az álnévvel,hogy mutassa meg ez mennyire igaz...velem lemondta a napot...az álnévvel meg megbeszélte a találkát,hogy tali itt és itt,és fel hozzájuk...elmentem a találkára...vittem minden nálam levő cuccát...megdöbbent mit keresek ott,és csak habogott,hogy miért is nem melozik,pedig nekem azt mondta...onnantol már csak ex lett...

tapasztalatnak jo volt...

2009. júl. 13. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!