Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitottál már úgy, hogy egy másik kapcsolatba menekültél miközben megvolt a partnered?
megcsaltam igen. (csak szex nem volt)
már nem szerettem szerelemből, csak nemtudtam szakítani olyan könnyen, mert sokáig voltunk együtt, a másik meg olyan hirtelen pottyant az életembe, h nem szalaszthattam el.
Igen szakítottam már így.. 1 évig voltam együtt a volt barátommal, de az utolsó 2 hónap már szenvedés volt számomra, csak képtelen voltam szakítani, mert ő annyira szeretett...sajnáltam!
Dehát színre lépett a jelenlegi barátom, akiért feladtam azt a kapcsolatot!Nagyon megfogott benne valami! :) Megbeszéltük a randit is a sráccal, utána szakítottam az exemmel, majd másnap mentem randizni.
Lehet csúnya dolog volt, de én már nem bírtam tovább az exemmel...
Azóta sem bántam meg, másfél éve együtt vagyunk és minden annyira jó, megtaláltam azt aki illik hozzám.
Szerintem te is merj tovább lépni, nem áldozhatod fel a boldogságodat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!