Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitottál már úgy, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottál már úgy, hogy egy másik kapcsolatba menekültél miközben megvolt a partnered?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy szakítani akartál,de nem tudtad megetnni (mert valahol szereted,kötödsz )Jött egy másik fiú/lány ,találkozgattatok,aztán beleszerettél.Volt ilyen veletek?Ha kérhetném a 18 év felettiek válaszoljanak!Köszi
2009. júl. 13. 21:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
de abban egyetértesz h szemétség..?bnőmet is kérdeztem azt mondta h nem mert az én barátom semmit nem tett azért hogy jobb legyen...
2009. júl. 13. 22:15
 12/25 anonim ***** válasza:

megcsaltam igen. (csak szex nem volt)

már nem szerettem szerelemből, csak nemtudtam szakítani olyan könnyen, mert sokáig voltunk együtt, a másik meg olyan hirtelen pottyant az életembe, h nem szalaszthattam el.

2009. júl. 13. 22:15
 13/25 anonim ***** válasza:
dehogy szemétség!!!! nehogy már neked legyen lelkifurdalásod, mikor a párod egy szalmaszálat sem tett rrébb, hogy jobb legyen! na, az nem szemétség??????? Ne csinálj mártírt magadból. Éld az életed! Fiatal vagy még (gondolom), hogy egy olyen kis hülyére (már bocs) pazarold el a legszebb éveidet, aki sz.rik mindenre.
2009. júl. 13. 22:57
 14/25 A kérdező kommentje:
köszi megnyugtatnak a válaszok...viszont akkor ezt egyenlőre hallgassam el?20 éves vagyok.
2009. júl. 13. 23:01
 15/25 anonim ***** válasza:
van már új kapcsolatod? mióta tart?
2009. júl. 13. 23:07
 16/25 A kérdező kommentje:
nincs de fogok találkozni egy sráccal... ez a mostani kapcs meg 4 éve
2009. júl. 13. 23:08
 17/25 anonim ***** válasza:
milyen kérdéseket tettél fel? belinkelsz párat?
2009. júl. 13. 23:16
 18/25 A kérdező kommentje:
miért?
2009. júl. 13. 23:21
 19/25 anonim ***** válasza:

Igen szakítottam már így.. 1 évig voltam együtt a volt barátommal, de az utolsó 2 hónap már szenvedés volt számomra, csak képtelen voltam szakítani, mert ő annyira szeretett...sajnáltam!

Dehát színre lépett a jelenlegi barátom, akiért feladtam azt a kapcsolatot!Nagyon megfogott benne valami! :) Megbeszéltük a randit is a sráccal, utána szakítottam az exemmel, majd másnap mentem randizni.

Lehet csúnya dolog volt, de én már nem bírtam tovább az exemmel...

Azóta sem bántam meg, másfél éve együtt vagyunk és minden annyira jó, megtaláltam azt aki illik hozzám.

Szerintem te is merj tovább lépni, nem áldozhatod fel a boldogságodat!!!

2009. júl. 13. 23:31
 20/25 anonim ***** válasza:
mert írtad, h vagy 20kérdést feltettél. gondolom azért mert tanácsot vársz. De ha mégsem, akkor temészetesen nem kell. De akkor nem tudom minek kérdeztél!
2009. júl. 13. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!