Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírtál már a párod előtt? És ő előtted?
Én szoktam sírni a párom előtt :-)
Amikor megszületett két éve a kisbabánk , vagy amikor pl. kiderült hogy újból babát várok :-)
Ha sírhatnékom van akkor odabújok hozzá és megbeszéljük, aztán van hogy eltereli a figyelmemet róla , nem hagy sírni. Ő akkor könnyezett amikor a nagylányunk elsőnek lefeküdt a barátjával , meg amikor a dédmamája meghalt.
Óó de még mennyit! :)
Veszekedéskor, amikor kiderült, hogy elutazom 3 hétre dolgozni, amikor szülinapi bulit rendeztem neki-akkor ő sírt. Én néha egy-egy szeretkezés után is, ami lehet nevetséges, de egyszerűen olyankor annyira együtt van minden: test és lélek és az érzés, hogy vele vagyok, és annyira szeretjük egymást...ilyenkor arra gondolok,hogy ezekben a pillanatokban tudom igazán átérezni, hogy mit jelentünk egymásnak.:)
Mindketten érzékenyek vagyunk, így már megszoktuk, hogy néha sírunk. Vagy néha sokszor... :)
23N
Én nem tudok... pedig nagyon szeretné...
Ez a fétise...
Igen, egyszer nem tudtam visszafogni. Összekaptunk, majdnem szakítás lett belőle és nagyon szerettük egymást, így aztán a békülés közben kicsit elérzékenyült Ő is, meg én is.
A Barátnőmet már sokszor láttam sírni, elég érzékeny típus volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!