Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sírtál már a párod előtt? És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sírtál már a párod előtt? És ő előtted?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 15:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5%
mit olvasol szívesen? h sírunk? fura vagy.
2012. júl. 17. 16:22
 12/18 anonim válasza:

Én szoktam sírni a párom előtt :-)

Amikor megszületett két éve a kisbabánk , vagy amikor pl. kiderült hogy újból babát várok :-)

Ha sírhatnékom van akkor odabújok hozzá és megbeszéljük, aztán van hogy eltereli a figyelmemet róla , nem hagy sírni. Ő akkor könnyezett amikor a nagylányunk elsőnek lefeküdt a barátjával , meg amikor a dédmamája meghalt.

2012. júl. 17. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Óó de még mennyit! :)

Veszekedéskor, amikor kiderült, hogy elutazom 3 hétre dolgozni, amikor szülinapi bulit rendeztem neki-akkor ő sírt. Én néha egy-egy szeretkezés után is, ami lehet nevetséges, de egyszerűen olyankor annyira együtt van minden: test és lélek és az érzés, hogy vele vagyok, és annyira szeretjük egymást...ilyenkor arra gondolok,hogy ezekben a pillanatokban tudom igazán átérezni, hogy mit jelentünk egymásnak.:)

Mindketten érzékenyek vagyunk, így már megszoktuk, hogy néha sírunk. Vagy néha sokszor... :)

23N

2012. júl. 17. 18:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen mindkettőre.
2012. júl. 17. 18:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Én nem tudok... pedig nagyon szeretné...

Ez a fétise...

2012. júl. 17. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:
1 évig együtt voltunk, nem láttuk egymást sírni egyszer sem. Aztán szakítottunk. Fél évvel később újra összejöttünk egy könnyes békülés után. Ez volt az első. Azóta már 2x láttam sírni sajnos. Ő sokszor látott. Elég sírós lettem, de ez hozzá tartozik egy kapcsolathoz :)
2012. júl. 17. 19:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Nos, mint fent írtam, aranyosnak, ebből kifolyólag romantikusnak találom, ha a fél mindkét fele meghatódik, megnyílik egymás felé. (Férfiak gyakran félnek sírni.) Ha így is fura, akkor én egy furcsa ember vagyok. Nem baj, ilyen is kell.:)
2012. júl. 17. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, egyszer nem tudtam visszafogni. Összekaptunk, majdnem szakítás lett belőle és nagyon szerettük egymást, így aztán a békülés közben kicsit elérzékenyült Ő is, meg én is.

A Barátnőmet már sokszor láttam sírni, elég érzékeny típus volt...

2012. júl. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!