Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent hogy bir?

Figyelt kérdés
Pár hete összejöttem egy csajjal, ha talizunk minden oké, de mikor kérdeztem h mit érez csak annyit mondott h nagyon bir! ez mit jelent???
2009. júl. 13. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg súlyemelő és téged is emelgetne.

Mellesleg tetszel, bejössz neki. Jó fejnek tart

2009. júl. 13. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanezt mondta régen egy srác, annyit jelent jól érzi magát veled, nem szeret vagy ilyesmi csak bir azaz mint egy nagyon jó havert.Talán késöbb jobban fog birni de nem biztos ne bizd el magad nagyon.. ez sajna nem jelent sokat, barátságnál többet biztosan nem.

Barátságbol még sok minden kialakulhat sajnos nekem azzal a sráccal nem jött össze pont azért mert csak birt...

de nem tudott szeretni

2009. júl. 13. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:
de akkor miért engedi h szájon pusziljam, meg kézenfogva sétáljunk?
2009. júl. 13. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem is sokszor megcsokolt meg fogta a kezem meg egyéb de attol még nem lesz szerelmes beléd csak bir mert jofej vagy és jol érzi magát veled.Nagyon remélem hogy ez nálatok még idövel változhat, de ha mégsem változna sok honapig meg ilyenek akkor ennek a kapcsolatnak sem lesz sok értelme.Probálj meg vele minnnél többet romantikázni stb és majd talán idövel szerelem is kialakul benne.
2009. júl. 13. 20:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!