Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasolnátok?
Figyelt kérdés
Van egy lány.Nagyon bejön nekem,de nem merek még csak hozzászólni se.Pedig régen sokat beszéltünk,nagyon jóba voltunk,de aztán valamiért nem beszéltünk annyit .Akkor se nézett ki rosszul, most meg igazi bombanő lett :D Régebben bármikor beszélgettem vele,valahogy sokkal lazább voltam,vagy nem is tudom... Most meg egyszerűen nem is tudom,hogy mit mondjak neki.
Valami ötlet? Próbálkozzak és max. beégek vagy hagyjam inkább,mert találok valaki jobbat?
Nem akartam regényt írni,de így sikerült! :D
2012. júl. 17. 00:44
1/4 anonim válasza:
Próbálj beszélni vele :) ha régebben olyan jól elvoltatok akkor menni fog, csak lazán!
3/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. júl. 17. 00:48
4/4 anonim válasza:
Mond meg neki nyíltan, hogy tetszik neked. Ha kosarat kapsz, ismételd el neki később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!