Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak jobban a nők, mikor van barátnőm?
Nem arról beszélek, mikor tudják, hogy járok valakivel és azért nyomulnak rám. Megfigyeltem, hogy mikor van barátnőm és éppen nem vele vagyok valahogy kívánatosabb vagyok a nők szemében. A buszon, utcán is jobban megnéznek, szemeznek velem, néha rendesen kényelmetlenül érzem magam.
Hasonlót eddig még csak kutyáknál figyeltem meg, ahol a kutyatulajdonosokkal barátságosabbak más kutyák.
Szóval miért van ez? Mikor szerelmes vagyok a barátnőmbe valami hormont árasztok, amit észrevesz a többi nő? Vagy csak véletlen egybeesés? Mert annak túl sok lenne.
Ezt a kérdést én is feltehetném kicsit átszabva...
Fészen is kint virít, hogy kapcsolatban, mégis megtalálnak a nagyobbnál nagyobb k*rvák, hogy van e barátnőm. És ezek a tipikus agyhalottak. A beszélgetés annyiból áll, hogy "szia. mizu? van barátnőd?" És amint kinyögöm, hogy igen van már nem is írnak, amit egyáltalán nem is sajnálok.
Nem kell figyelembe venni őket...
Nem véletlen egybeesés, hanem összeesküvés! :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!