Van két hullámos papagájom, és szeretném pároztatni öket de nem akarnak semmit se csinálni. Valahogy esetleg én is besegithetnék pl valamijjen ötlet hogy mit klne csináljak hogy jobban megjöjjön a kedvük a párzástol?
akkor nézd meg, hogy tényleg egy fiú, meg egy lány van-e neked! a következő képen derül ki: a fiúnak a csőre feletti bőröcske kék, a lánynak meg rózsaszín, vagy fehéres(nem nézlek hülyének, csak nem mindenki tudja).ezután van valamiféle dolog azt hiszem, amitől beindulnak, de az a baj, hogy kb 10 éve volt utoljára papagájom, és már kijöttem a gyakorlatból(talán napraforgó meg, de nem tudom..)keress rá neten, vagy vegyél szakkönyvet.Amúgy azt sem tudom most pontosan, hogy időszakhoz kötött-e a párzásuk, szóval, hogy csak tavasszal, meg ilyenek, ezt is nézd meg!emlékszem, hogy nekünk mindig volt kispapi:) meg egy csomót el is ajándékoztunk, és én is tök szerettem nézni, hogy kikel, meg egyre nagyobb, meg olyan kis csúnyák voltak picinek, és tök érdekes volt :)
sok sikert hozzájuk :)
22l
ja, meg igen, időbe telik, mire megszokják, meg elfogadják, egyáltalán bele merészkednek az odúba!szerintem türelemjáték csak az egész.
(előző)
uhh...ekkora sok sügér...
1:nem ojat,hanem olyat
2:hu a kalitka mellet szeretkezni,,,úristen teljesen felesleges,csak megilyednek a papagájok,és szerintem az egy gyerek és NEM FELNŐTT!!!
3:a kérdésedre válaszolva:
-adj nekik főtt tojást,de így pépesídjd vagy törd össze
-ha tudsz,akkor szerezz be még két papagájt(vagy kérj kölcsön)fiú-lány párosítás,és rakd külön kalitkábamelléjük,akkor 100%,hogy nemsokára kispapagájok születnek(de az újonnan érkezett papagájoknak is )előfordulhat
3:amit hallottál butaság,semmi értelme
Ha már nyelvtannáci, akkor nem megilyednek, hanem megiJednek.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!