Beus35 kérdése:
Ötlet, hogy mit adtok a hullámos papagájnak enni!?
Figyelt kérdés
Ugyanis az enyém válogatós,finnyás:-)))2010. dec. 12. 19:42
1/6 anonim válasza:
mag, fürtös köles, saláta, alma, répa, tojás, meg ugy én majdnem minden gyümölcsöt beteszek nekik amit otthon találok. Mondjuk ami ilyen viaszos héjú (szőlő, meggy) azoknak leszedem a héját. Meg mindennek kiszedem a magját. tyúkhúrt is szeretik, meg a petrezselymet is elcsipegetik.
2/6 anonim válasza:
Alma, ananász, szilva, füge, datolya barack, banán, kivi, eper, szeder, málna, cseresznye, meggy, szőlő, dinnyefélék, paprika, paradicsom, főtt krumpli, répa félék, tökfélék(főve), sóska, spenót, saláta és káposzta (nem bolti mert az permetezett és mérgező a madárnak) kukorica, uborka, cékla, borsó és bab főve, szárított kenyér, háztartási keksz, fürtösköles, tojás ezeket ehet de persze mindent mag nélkül. Soha ne adj neki mogyorót, diót, citromot, narancsot és fekete napraforgót!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
Hallottam a túróról,de még nem próbáltam!
A tojást kidobálta,kiválogatta!!
Paprikát 4 napja próbálom,de meg se kostolta!
Az alma se jött be neki:-((
2010. dec. 12. 20:24
4/6 anonim válasza:
Én almát, répát, uborkát, tojást, túrót, salátát szoktam többnyire adni neki a magvakon kívül.
5/6 A kérdező kommentje:
Most a kekszet is kipróbáltam,de nem eszi!
Uborka jön legközelebb:-))Köszike!!
2010. dec. 13. 21:11
6/6 anonim válasza:
k , betüseket nem lehet adni nekik semmiféleképpen, mert betegek lesznek és elpusztulnak, föleg nem káposztát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!