Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy srác azt hazudja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác azt hazudja hogy van bnője, közel 30hoz, annak mi lehet az oka? Most jöttem rá, hogy nincs is bnője, vagy titkolná mindenki előtt?

Figyelt kérdés
Srácok volt olyan mikor azt hazudtátok?
2012. júl. 15. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért mert egy szűzfiú
2012. júl. 15. 21:07
 2/10 ASOT ***** válasza:
valószínűleg azért mondja mert cikinek tartja h nincs...
2012. júl. 15. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Vagy le akar rázni valakit, és ezért mondja, hogy foglalt. Vagy pedig szégyelli, hogy nem talál magának párt.
2012. júl. 15. 21:08
 4/10 A kérdező kommentje:
azt nem hinném,nagyon jóképű,és ezt nem csak én mondom.és hogy kérdezzek rá,hogy igazat mondott e?
 5/10 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam amit írt a 2.-ik
 6/10 ASOT ***** válasza:
akkor mond meg neki, hogy szerinted jól néz ki, és előtted nem kell tagadnia h nincs neki.
2012. júl. 15. 21:24
 7/10 A kérdező kommentje:
de félek attól,hogy zavarba hozom,ő nem tudja sztem hogy tudom az igazságot.
2012. júl. 15. 21:43
 8/10 ASOT ***** válasza:

számít hogy zavarba hozod e?

nem számít...

számít hogy kiderüljön lehettek e egy párocska? számít!

akkor meg ne tétovázz, derüljön ki h mivan!

2012. júl. 15. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Tetszik? Flörtölj vele, mintha nem lenne barátnője, mivel nincs is. Ha szembesíted a hazugságával, kerülni fog.

Ha meg csak az érdekel, miért mondta, hogy kapcsolatban van, egyszerűen kérdezd meg tőle, bár közöd nincs hozzá.

2012. júl. 15. 22:50
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,még egy dolog van amit nem értek,akárhányszor elmegy tőlünk,akkor mindig a fülén van a telo,vagy ha a hugától megy el akkor is,kivel beszélhet ha nincs bnője?múltkor felhívott azért hogy én kerestem e rejtett számról,pedig tudja hogy én nem szoktam hívni csak ha sürgős.
2012. júl. 15. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!