Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mondanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mondanátok egy barátnak, hogy ő a legfontosabb számotokra és ő is lesz mindig? 19/f

Figyelt kérdés
A legjobb barátom lány. Régen csak 1-2 alkalommal találkoztunk aztán sajnos elköltözött nagyon messzire, és csak neten beszéltünk, de ott minden nap, és legjobb barátok lettünk. Most nyár előtt újra találkoztunk, és teljesen megnyíltunk egymásnak élőben is, mert azóta rendszeresen találkozunk, bár még mindig az ország másik felében lakik, de nyár végén ide költözik a közelbe. Olyanok vagyunk mint a szerelmesek, csak csók helyett puszit adunk egymásnak és nem fekszünk le egymással. Arra gondolok, hogy például rajtam szokott elaludni, simán járkálunk átkarolva egymást, vagy kézen fogva. Legjobb barátjaként tekint rám, és mondja, hogy mindig én leszek a legfontosabb. Én is így vagyok vele, de ha felajánlaná a kapcsolatot, akkor belemennék, ha megígérné, hogy később se romlana el a kapcsolatunk és még valami komoly is lehetne a végén. Szerintetek mire lehet vélni, hogy úgy néz ki mintha járnánk, de mégse? és hosszútávon mi lehet az eredménye?
2012. júl. 14. 22:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
igen én is erre gondoltam amire a 23:16-os válaszoló. de utána kezdtünk többet találkozni, és akkor kezdtünk jobban közeledni is.
2012. júl. 14. 23:20
 12/18 anonim ***** válasza:
megéltem ilyesmit, bár elég más szitu volt, de a lényeg h aki ilyeneket mond, meg így viselkedik, az nem csak barátságot érez és ezt nem ellensúlyozza az, hogy épp megijedt egy köszöntéskor, mert még nem merte vállalni az érzéseit!
2012. júl. 14. 23:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Nehezet kérdeztél. Szerintem te szereted ezt a lányt, csak nem mered bevallani magadnak. Ha egyikőtöknek egyszercsak lesz valakije, akkor ez meg fog szakadni ebben a formában. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy jó-e neked így, ez a langyos, biztonságos valami, vagy többet szeretnél. Én valószínűleg kockáztatnék. Én egyszer egy lánybarátomnak bevallottam, hogy valószínűleg többet érzek iránta, és akkor ő úgy döntött (én pedig egyet értettem vele), hogy ennyi volt, mivel ő ezt nem tudja viszonozni. Az a tény, hogy a lány nem hajtott el téged, sőt bensőségesebb lett a kapcsolatotok, szerintem arra utal, hogy valóban fontos vagy neki. Vadidegenként felelősséget nyilván nem vállalhatok a tanácsomért, de szerintem üljetek le, és beszéljétek át, hogy hogyan tovább!

30/F

2012. júl. 14. 23:29
 14/18 A kérdező kommentje:
mit tanácsoltok mit tegyek?
2012. júl. 14. 23:30
 15/18 anonim ***** válasza:
vaze neked kell tudnod, hogy akarod e őt, ha akarod akkor akard megszerezni, és tudatosítsd vele, ha nem akkor meg semmit...
2012. júl. 14. 23:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki még olvassa és érdekli, annak mondom, hogy a kérdés után 2 hónappal összejöttünk és még együtt vagyunk nagy boldogságban.
2014. ápr. 7. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Na mondtam én:D Első válaszoló voltam :3
2014. ápr. 9. 15:59
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást:D
2014. ápr. 9. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!