Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mi alapján választotok pasit? Mi fog meg benne, ami miatt a barátnője leszel? 18/f
Illat... huh :D Axe dezodorokat használok. (Főleg: Dark Temptation, Excite, Rise up)
Hát, nem tudom, az egyéniségem: humoros, barátságos, segítőkész figura, (részegen kicsit rosszabbra is fordul, de az ritka nálam :D). Persze van néhány rossz tulajdonságom is, pl a makacsság, de nem hiszem, hogy az alapján választana valaki, hogy mennyire vagyok makacs.
Sokszor szembesültem azzal a mondattal, hogy: "jó fej pasi vagy, kedves, aranyos, és minden lánynak jó lennél, de nekem pont nem vagy az esetem".
Ezt a külsős dolgot meg nem egy olyantól hallottam, aki csak próbálta bemesélni magának ezt, közben meg mindig az alapján válogatott. :) Azért légyszi tanácsokat is írjatok. :D
Az a legjobb, ha magadat adod. Nekem nagyon fontos, hogy a fiú meg tudjon nevettetni. Ha ez megvan akkor már fél siker.
Külsőre annyi, hogy ne hanyagolja el magát. Ez szerintem nem olyan extra. Ja, és hogy mosolyogjon. Senki sem szeretne együtt lenni egy búskomor emberrel :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!