Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Távkapcsolat", szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Távkapcsolat", szerintetek működhet? Részletek lent, és légyszi csak értelmesek válaszoljanak

Figyelt kérdés
Idén Januárban ( kb fél éve ) neten megismerkedtem egy lánnyal, aztán azóta szinte minden nap beszéltünk. Jól elbeszélgettünk mindig volt közös téma, ökörködtünk, aztán nemrég ( 3 hete ) elhatároztunk, hogy találkozzunk. A találkozó is jól sült, el de úgy beszéltük meg, hogy csak barátilag találkozunk, aztán mikor hazaértünk és teltek a napok felvetettük, hogy mi lenne ha több lenne köztünk, mint barátság. Azóta már találkoztunk mégegyszer, és az a találkozó is nagyon jó volt. Csak az a baj hogy kb. 75 kilométerre lakunk egymástól, de ezt is megbeszéltük és arra jutottunk, hogy szeretjük annyira egymást, hogy kibírjuk. Előreláthatólag 1-2 éven belül mind2-en Pesten fogunk tanulni és akkor elérhető lesz a napi találkozó is, addig pedig havonta 2-3 szor találkozunk. Szerintetek működhet?

2012. júl. 14. 17:03
 1/10 anonim ***** válasza:
működhet, ha mindketten akarjátok
2012. júl. 14. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 271km-re lakom a páromtól, igen, természetesen működhet. Mi is már 2 éve együtt vagyunk. :)
2012. júl. 14. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
ismerjetek meg egymast jobban, es utanna koltozz hozza lehet meglepetes fog erni
2012. júl. 14. 17:38
 4/10 anonim válasza:
az nem is gáz 100 km-alatt de én 256 km-relakok a csajomtól de nagyon hiányzik és nagyon nagy kitartás kell ehhez
2012. júl. 14. 18:51
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat :) 4. igen a 75 nem tűnik soknak de MO-n ilyen rohadt Pest központú közlekedés van és hiába "csak" 75km mindkettőnknek egyszerűbb ha Pestre megyünk...
2012. júl. 14. 20:22
 6/10 anonim válasza:
75 kilóméter az semmi annyit lesétálok a csajomér. amellett gondolom nem 15évesek vagytok ha ilyenben gondolkoztok megcsinálod a jogsit ha nincs meg veszel 1 kocsit 250ből megvan az egész márcsak tankolni kell és úton is vagy. kb b kategóriás jogsi 150 100ból meg veszel már 1 1200es ladát műszakisat:DDD no problem:))
2012. júl. 16. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
fél évig mi is távkapcsolatban voltunk, ráadásul tiniként :D 131 km... működött csak baromira hiányoztunk egymásnak :) minden héten taliztunk :)
2012. júl. 16. 13:00
 8/10 A kérdező kommentje:
6. :DD ez jó volt amugy igen, a jogsim megvan már, a bökkenő a "márcsak tankolni kell és kész" résszel van :D ugyanis királyunknak köszönhetően 150 KM az kb 5000 a 7-8 literes fogyasztással, ami persze belefér néha de nem mindig :)
2012. júl. 16. 13:26
 9/10 Uwl ***** válasza:

Igen működhet.

Mi köztünk 200+km volt de mi hetente találkoztunk, egyik héten ő másikon én mentem.

4 hónapra rá összeköltöztünk .)

2012. júl. 27. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha igaz szerelemről, tiszta érzelmekről van szó mindkét fél részéről, akkor működhet.

Bár nekem fura kicsit, ha nem vagy valakivel sokat, hogy szeretheted?

2012. aug. 12. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!